Ja, meg nem utalnak bele pénzt! Azért érdekes 98ban Viktorék verték magukat a legjobban hogy a magas keresetüek nem kapnak családipotlékot, jé most épp ők akarják elvenni.
Figyu...nem mondtam h hülyeség, mert nem tudom h az-e! :)
Most nem látok ennyire előre, és a befektetői habitusom sem ezirányú. Valszeg ilyen hosszúra a long a jó, de jelenleg senki sem tudja, hogy egy medve piac korrekciója van, vagy egy új bika készül a parkettre ugrani. Nem tudom, h most kell.e venni 5-10 évre (lehet h jövőre 3000-en vagy 2 év múlva 1200-on) :))) Én csártista vónék, a céláradat nem látom...ennyi....nincs harag? :)
csakhogy 1995-ben 1200-on tudtál otit venni....
annyi volt a kibocsájtási ára....
én vettem......
persze azt is tudni kell, hogy akkor a névértéke 1000 ft. volt......
Szerintem ez már okozat...mégpedig azért, mert a fejlődő gazdaságokban látják az exportnövekedés lehetőségét, nem pedig egymáséiban (Usa vs. Kína). Így tehát versenyelőnyhöz az jut, aki a másikkal szemben olcsóbb...ez a csata forrása, pedig a fogyasztást kéne ösztönözni hosszú távon, és nem lenne szükség valutacsatára! Persze szvsz! :)
Miért? 1995-ben beleveszel az otiba 120-on, utána letojod a gazdasági környezetet, inflációt, stb-t, és 2007-ben kiszállsz. Figyeled időközben, hogy ne úgy járj, mint a NABI-sok. Ennyi.
Gazdaságuk erős és egyre jobban kiteljesedik, usa pedig szűkül!
Előbb utóbb valamilyen drámai változás be fog következni szerintem olyan sok évet nem is kell erre várni!
Szerintem rossz a spekid....évek, infláció, gazdasági környezet, nyereség, eur, ft....stb. Szerintem rossz csupán matematikai alapon nézni egy rv-t, főleg hosszútávon.
OTP részvényesek ide!