Most még könnyen mond bárki bármit ilyen kötvénypiaci rally mellett még a legalja szemét kötvényekbe is áramlik a pénz. De mi lesz ha netán újra vérzivatar lesz. Ott állunk és kiabálunk majd IMFFFFFF. Na abba nem lesz köszönet. Adja az ég hogy ne így legyen.
Rátapintottál a lényegre! Bravó! Az összes gyertya és elemzés, a grafikonok, a P/E ráta, a BUBOR, a Fibonacci, a T/A, a MACD, etc mind valószínűségszámítási képlet. A valószínűségszámítás pedig azt jelenti, hogy ha full tőkével nem léped meg amit a számokból meg a grafikonokból kiolvastál, akkor valószínűleg nem mész tönkre, ellenben kereshetsz egy zsák pénzt, valószínűleg...
USA biztos, hogy nem áll talpra. Én nem holnapra gondolok, hanem előbb vagy utóbb lesz itt még up. Ki kell ülni, csak az bosszant, hogy jobb beszállóról maradtam le. De még lehet venni, de most tényleg nem merek:(
erre erősödni?
ez a totális zavar még több kárt okoz mint használ:
"A minisztériumi bejelentés nemcsak a fenti szempontokból meglepő (miközben a piaci helyzet alapján teljesen érthető), hanem abból is, hogy a tegnapi kamatdöntési sajtótájékoztatón Simor András jegybankelnök azt mondta: nincs tudomása arról, hogy a kormány tervezné-e az IMF-fel való tárgyalások újraindítását."
Most akkor kell nekünk az IMF vagy nem? Szélkakasok ülnek a kormányban?
Ez a kormány kommunikáció szempontjából 0...
Na ezért erősödik egyenlőre a forint. Ha USA nem bír talpra állni, nagy emelkedést nem várnék holnapra,
Sőt....
Törölt felhasználó2010. 08. 24. 19:46
Szia Molly!
Ne aggódj! Nem csak Te nyúltál félre,én is mellé nyúltam.Én 5050-ért vettem.Akkor ez jónak tünt.Azért van egy olyan érzésem,hogy nem csak ketten bénáztuk el.Egyébként meg azt bírom hogy utólag mindenki olyan baromi okos.
Szia Molly!
Ne aggódj én is elbénáztam. Nem csak Te! Én 5050 vettem. És akkor ez jónak tünt.Persze utólag most mindenki okos.De azért van egy olyan gyanúm.hogy nem csak mi ketten nyúltunk mellé!
Szia Molly!
Ne aggódj! Nem csak Te csináltad rosszul én is ! Pedig Én tovább vártam mint Te. Én 5050-ért vettem és akkor azt hittem de ügyes vok.Ja és még vmi nem hiszem hogy csak ketten vunk ügyetlenek.Sztem más is bevásárolt ··jó·· áron. Egyébként útólag mindenki baromi okos!
OTP részvényesek ide!