oké, lehet, hogy igazad van. Most én tényleg nem várom a 3500-öt, de ha leesik, akkor előbb-utóbb visszamászik. Azt viszont megfogadtam,, hogy nem full tőkével vásárolok, tehát, ha marad egy darabig, akkor így jártam.(
lehet szarul csináltam valamit, de az RSI, MACD, meg az összes baromság nem utalt eladásra, és az elemzők is azt mondták, hogy most minden esést vételre kell használni. Ennyi:( Ja és nem vagyok profi.....
mit tudtal elemezgedni ami utan vettel 5400 korul az vegkepp nem ertem, az olvasgatasrol van sejtesem az biztos kar volt, hir alapjan kereskedni biztos buko, chart only ........any time
TA nem rossz csak el kell hinni amit látsz, és meglépni időben.
Ez a legnehezebb.
Törölt felhasználó2010. 08. 24. 19:27
Sziasztok!
Lehet,hogy nem értek vmit,de azért megkérdezném! Ha az egész tőzsde olyan egyszerűen múködik,hogy csak nézni kell a grafikonokat a gyertya szárát és olvasni az elemzéseket és ebből mindent tudni lehet akkor miért nem milliomos itt mindenki?
Törölt felhasználó2010. 08. 24. 19:23
Szép jó estét mindenkinek!
Lehet,hogy én nem értek vmit,de ha ez egész tőzsde olyan egyszerüen működik,hogy csak nézzük a grafikonokat ,olvassuk az elemzéseket vizsgáljuk a gyertya szárát és ebből mindent tudnunk kéne,akkor miért nem miliomos mindenki?
OTP részvényesek ide!