Még egy és itt sem vagyok, nem horzsolom tovább a longos lelkeket! :)
Szerintem a fogyasztás a kulcsa a középtávú spekinek. Ez lehet autó, lakás, olaj, kisker, nagyker tök mindegy. Amíg ezen adatok nem mutatnak dinamikus és non-stop trendelő emelkedést, addig minden bepumpált $ kidobott pénz!
A németek mennek felfelé mi nem megyünk. Ők már alig vannak pár százalékra a csúcstól.
Ha a politika nem b@ssza szét az OTP is bőven 6K felett lenne...ennyi nem kell ezt túlragozni...
Innen még az is elmenekül akiben csak a gondolat merült fel, hogy OTP-t vesz. Inkább úgy néz ki, hogy millió szám van azoknak a részvényeknek a száma, amik csak arra várnak, hogy egy kicsit feljebb menjen és végre adhassák.....
Az idei előrejelzés!
Adóemelések, elvonások, leépítések....sztrájkok, tüntetések, segélycsomagok, egyhelyben toporgás....én ezt vizionálom idénre. Long kizárva részemről! :) Akkor inkább kesssss! :)
"Ebben nagy szerepe van az európai politikusok döntéseinek, mivel a krízisre adott válaszuk egy lefelé tartó spirálba vezet. A jelen helyzet ugyanis azért igazán aggasztó, mert a fiskális szigorítás egy elégtelen kereslettel és gyenge bankrendszerrel társulva egy recessziós spirálhoz vezethet. "
Ezzel ellenkezőleg....én pedig azt mondom:
Az EU (szerencsére német pénzügyi hegemóniával a háttérben) megfelelő döntéseket hoz, ezért:
- viszont képes viszonylag gyorsan stabilizálódni....
OTP részvényesek ide!