Persze, érdekel a dolog, mert szeretnék kicsit komolyabban foglalkozni ezzel a szegmenssel is, csak így kezdőként, autodidakta módon nem egyszerű. Lehet itt úgy e-mail címet vagy MSN-t cserélni, hogy ne legyen publikus?
A forxfactory-t ha megnézitek az összes adat zölden pompázik, ha megnézitek a magyar részvényeket az összes piros! Ugy érzem ez az úly kormány elég nagy bizalomvesztést vitt véghez rövid idó alatt+ bizonytalanságban tartja a magyar piacot ezzel a bankadóval mivel még szinte semmi konkrétumot nem tudunk róla és addig nem is várok emelkedést!
Nekem ez is nagy segítség volt, amit eddig adtatok, és köszönöm még egyszer. Én nem konkrétan egy embert kérdeztem, mert nem tudom ki mennyire "szakértő", de minden segítség jól jön.
Annyit le lehet azért venni, hogy ki az aki ebből él, és ki az aki csak próbálkozik...
GORDONGEKKO neked meg remélem megjön a kedved...és most nem csak a segítő szándékra gondoltam. :)
Bef hitel, határidős,opciós, szerződés majd elmondom miért kellenek.
Napon túl lehet OTP-t és a többi papírt is.
Ezek költsége viszont magas, BUX1012 sokkal kedvezőbb, ha komolyan érdekel leírom.
OTP részvényesek ide!