Akkor ha jól látom, a munkaerő piacon sokkal rosszabb adatokat várnak, az előzőeknél. Ez egy kicsit gyanús, szerintem ennyire nem lesznek rossz számok, tehát a vártnál jobb adatok jönnek. A reagálás, nos az érdekes lesz.
Welcome, remélem a fórum mellett komoly szakirodalmat is olvasol, Fellegi-Kosztolany-Hornstein-féle Tőzsdepszichológia. Van OTP-d is? Ár-db-szám maradhat titok.
Én alapvetően egy tavaly március eleje óta tartó long "alfatrendre" játszom, és igyekszem belőni az altrendjeit, vagyis a hullámzásokat a széles, emelkedő csatornában.
Vételi & eladási felszólítások komolytalanok számomra, de nem is igen találkoztam itt ilyesmivel üzleti szempontból némileg figyelembe vehető kollégától.
Én még mindig azon szomorkodom, hogy elkapkodtam az eladást. Egyszerűen nem tudom rajta túl tenni magam. Milyen orvosságot ajánlotok? Pár feles?
Törölt felhasználó2010. 03. 05. 13:06
Üdv Mindenkinek, új vagyok a fórumon. Már egy ideje olvasgatlak Titeket! Előfordult már, hogy egyesek tanácsait meg is fogadtam. Másfél éve tőzsdézek, amatőr kezdő próbálkozóként :) Én ezt be is vallom :))))
Én is itt vagyok régóta...a gyulázás és shortos gyalázás Möbi megjelenésével kezdődött, addig ez szóba sem került. Nézz körül a stock-on milyen szépen megvagyunk egymás mellett egymást bátorítva, és nem egoista önigazolásokat keresve minden pillanatban! :)
Aki nyer annak kijár a grat! Aki veszít azt nem kell a porba döngölni és vérig alázni, gyalázni, hülyézni, elég rossz az h rossz döntést hozott.
Tegye fel a kezét aki még nem bukott a tőzsdén....senki??? Akkor miröl beszélünk? :)
Akkor arra is emlékszel, mi volt itt 2008 őszén.
Na az összes shortos, meg a Soros Fund népellenség, ciánozásra váró massza volt.
Holott csak néhányan ügyesen kihasználtak pár lehetőséget, de sajnos az emberek többsége abban a hitben él, hogy itt minden rózsaszínű, ezért is örülök a 2008 -as nagy pofonnak, kellett már.
AZ hogy sokan buktak? No comment. Nem kell idejönni, és akkor nem fogsz bukni.
De hogy az összes shortost ki kell nyirni, az nonszensz.
OTP részvényesek ide!