Én 2008. kora nyara óta nézegetem rendszeresebben ezt a fórumot. 2008 ősze óta írogatok is ide.
Nekem úgy tűnt, hogy a gyulázás, tánckarozás egy általánosságban mozgó, kollegiális évődés volt, melyet megelőzött a szintén viszonylag általánosságban mozgó, de szerintem bántóbb tónusú birkanyájazás a másik oldalról. (Ami azért ugye bántóbb.)
Ezt követően aztán beindult az "agyatlan", "buzi", "bohóc", stb. minősítések kinyilatkoztatása & osztogatása.
Ezzel részben egyet is értek.
Csak függetlenül attól, hogy long van, a befektetés kockázata az idő múlásával egyre csak nő.
Értem ez alatt, hogyha látom a long jeleket, bevásárolok, de 2 hét múlva is azt mondom, hogy vegyél, mert long van, akkor nem biztos, hogy ezzel jót teszek Neked. Mert ha esetleg a tetején vagy akörül veszel bele, akkor még mindig lehet mondani, hogy oké long van. Nekem még mindig jó, hisz lentről pluszban vagyok, kisebb ingadozások kb nem érdekelnek, de Te már mínuszban leszel. Ha esetleg fordul a trend, akkor lentről zárom a pozikat és azt mondom, hogy én bizony eltettem a pénzt. Te viszont könyékig rághatod a körmöd és reménykedhetsz, hogy tényleg long marad és nem lesz belőle korrekció, mert akkor bizony Neked már szívacs van.
Nem biztos, hogy érthető mire akartam kilyukadni.
Csak úgyérzem, hogy előfordulhatnak olyan esetek, amikor mások "bíztatása" nem a legtisztességesebb dolog.
OTP részvényesek ide!