nem jól írtam... zártam a shortot 5270-en... tovább már nem bírtam tartani.... tartottam egy határozott emelkedéstől.... ott nyitottam egy longot, amit viszont 29-en zártam.... nem tudok mit mondani...
jaja nem gondoltam volna.... amikor kivártam akkor csináltam életem legnagyobb zakóját.... -175 pont.... 3000 db... szép volt ja és sikerült ezt háromszor lekopíroznom... na ennyi...
igen nyithat szerintem itt a nyitásban lesz kapkodás kicsit le hagy szarjon be europa meg a bet hétfőn még egy kis pánik hangulat lehetséges 4900 es árfolyam utána pedig elindulunk lassan felfele. Igaz az év végét nem látom akkori időszakot nem ismerem
...amikor megláttam a 4444-t a vevőin 5220 körül éreztem hogy ha fel is megy az csak tesztkör lehet felfelé... mondjuk amilyen hülye vagyok, 5280-n nem adtam el az 5210-s vételem.. na mindegy...
...amikor megláttam a 4444-t a vevőin 5220 körül éreztem hogy ha fel is megy az csak tesztkör lehet felfelé... mondjuk amilyen hülye vagyok, 5280-n nem adtam el az 5210-s vételem.. na mindegy...
OTP részvényesek ide!