És a longosok nem izgulhatnak?? Persze vannak akik már több mint 1 éve ülnek a papírba, meg kibírnak még pár évet! Én meg inkább keresek addig, le-fel, tök mind1!!!
A gyj be van-e már árazva? 6000-es szinteken hová lehetne árazni?
Törölt felhasználó2009. 11. 13. 07:38
Milyen nap lesz ebből?
Usa tegnap este mínuszban zárt, snp futures enyhe pluszban, ázsiában inkább piros a kép, dollár tegnaphoz képest hajszálnyit gyengült, otp eredménye kirakatba való, legalább is első ránézésre.
Azt azonban meg kell jegyezni, hogy az adózott eredményhez fűzött magyarázat szerint, az IFRS eredményt egyszeri tételként növelte, hogy egy magyar jogszabályváltozás miatt a Goodwill leírás adócsökkentő tétellé vált, ez pedig 11,7 milliárd forinttal növelte az adózás utáni eredményt.
A konszolidált korrigált adózott eredmény 2009 első kilenc hónapjában 130,9 milliárd forint volt, ami 25%-kal
kisebb, mint 2008 hasonló időszakában. A 45,9
milliárd forintos harmadik negyedéves eredmény
ugyanakkor 10%-kal haladja meg a megelőző
negyedévi szintet.
Bankcsoporton belül az OTP Core
(magyarországi alaptevékenység) kilenc havi
adózott eredménye éves szinten 24%-kal, az elmúlt
negyedévben pedig 71%-kal javult. Az erős
alapbanki jövedelemtermelő képesség mellett a
kiváló eredmény részben a járulékos kölcsöntőke
(UT2) folytatódó visszavásárlásán realizált
árfolyameredménynek
szvsz
az eredmény jó. egyes országokban alacsonyabb céltartalék képzés a versenytársakéhoz képest. amennyiben a munkanélküliség tovább nő komoly gondok lehetnek. de ez szvsz.
Jó az eredmény, igaz IFRS szerint fele a tavalyinak.
Sok múlik azon, hogyan tálalja reggel a média.
Szerencsére én nem vagyok se fel se le drukker. Nem megyek bele latolgatásba, hogy be volt áraz vagynem. Nem érdekel.
Az otp-t, mint ahogy ma már egyszer beírtam. Külföldi indexek elmozdulására való fogadás eszközének tartom. 3 nap múlva visszatér minden a rendes kerékvágásba, és újra lehet majd órás MACD és 5-15 pőerces RSI-k alapján kereskedni.
OTP részvényesek ide!