Komolyan mondom, most már bazi kíváncsi vagyok, hogy usa meddig húzhatja felfelé az indexeit és a szar dollárjukból hígfost is képes-e csinálni a részvénypiac kedvéért...a dax és ázsia már nem megy velük, nem hisz nekik. Valami brutál zöld adatra fogják a büfik nyakába önteni de irrrrdatlan intenzitással...nem mondom h holnap vagy az idén, de 3 olyan fekete nap lesz, h öröm lesz nézni.
Komolyan mondom, most már bazi kíváncsi vagyok, hogy usa meddig húzhatja felfelé az indexeit és a szar dollárjukból hígfost is képes-e csinálni a részvénypiac kedvéért...a dax és ázsia már nem megy velük, nem hisz nekik. Valami brutál zöld adatra fogják a büfik nyakába önteni de irrrrdatlan intenzitással...nem mondom h holnap vagy az idén, de 3 olyan fekete nap lesz, h öröm lesz nézni.
Meglehetősen borúsan látja a következő egy évet a Société Generale elemzője, Albert Edwards szerint a gazdasági felépülés csak átmeneti, jövőre pedig újra recesszióba fog esni a világgazdaság. Emiatt pedig a nevetségesen magas értékeltségi szinteken tanyázó részvények zuhanni fognak, méghozzá a 2009 eleji szintek alá. Az elemző szerint még az agresszív kamatvágások sem tudták megmenteni a Nyugatot az elvesztegetett évtized rémképétől, a hab a tortán pedig a defláció lehet, aminek nem is olyan kicsi az esélye.
25 milliárdra perlik az OTP-t (2009. november 10. 19 óra 7 perc)
Ajánlások száma: 1
Ajánlom
Az OTP Bank Nyrt. a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvénynek megfelelően az alábbiakban teszi közzé, hogy a Fővárosi Bíróságon a Nitrogénművek Vegyipari Zrt. felperes 25.247.527.000,- Ft pertárgyértékű kártérítés iránti pert kezdeményezett az OTP Bank Nyrt. alperes ellen. Az OTP Bank Nyrt. álláspontja szerint a kereseti követelés teljes mértékben megalapozatlan és a bírósági eljárás során dokumentumokkal fogja bizonyítani a perindítás alaptalanságát.
OTP részvényesek ide!