Felfújás nem volt talán annyira indokolatlan.Csak nem úgy kellett volna nézni hogy van bankrendszer.
Nem kellett volna egy fedél alá vonni az Európai bankrendszert az USA bankrendszerével.
Még a hülye is látja hogy így kicsit más.És most erősen gondolok a kockázatosságáról és a bedőlés valószínűségéről.
Engem kicsit zavar ez a stílus, de ha vállalod, vállalod, meg nem vagyok kitiltogatós típus,... de minek a másikat emberileg bántani? Egyébként ez még belefér, de nem annyira humoros, mint amennyire sértő.És nem tudom mi értelme? További jó társalgást!
te hany eves vagy? 14?
csak mert hetek ota csak ennyit tudsz mondani legalabb talalj mar ki valami ujdonsagot ha mar szennyezni akarod a hulyeseggel a topikot... :-S
Nekem nem baj,csak mond meg hogy hol a USD/HUF alja aztán váltok deviza nemet.Shortolok USD-vel:)))Az a nem gyenge.Tuti gyakorlatba nem igy fog menni de mint képzelet nem rossz:)
Az árfolyamnyereségeidet összegezve megjelenik egy összeg.
Oda van írva, hogy lufi, fundamentálisan megalapozott, mutyi....? Vagy csak a szám?
Akkor?
Törölt felhasználó2009. 10. 19. 21:12
Csányai nem lát akkora emelkedési potenciált és azért adott el a részvényekből illetve a több magas beosztású ember.Vagy miért adtak el jó páran sok sok OTP részvény egy hónap alatt?
Valahogy nem értem.
Ha eredmény rossz lenne akkor a sajtótájékoztatón mondták volna!
Ekkorát hibázott volna CSányi úr?
igen csak retorikailag igen gyenge mobius utanzat meg rank maradt sajnos
rinaldora gondolok
aki szerint jo ha erti az ember a jo poent csak o meg egyet sem mondott met amit mondogat itt azokat mind betanulta mobiustol :)
Nomen est omen!
Nevedhez méltó vagy a durvaságban, így még a focipályán sem beszélnek, de még egy kocsmában sem, csak az ellenséggel, de azt meg durvábban. Ennyi.
OTP részvényesek ide!