Az összeomlás az nagyon gusztusos lenne.:)
A gyula nálam azt jelenti, aki 10-ből 10-szer téved, s azt sem szabad elhinni, amit kérdez, mert azzal is félrevezet.
Tudom!
Minden csúcson van most.
Dow csúcs
EUR fél forint hiány csúcs
Dollár csúcs
Olaj csúcs
Bux csúcs közelében
OTP nyitáskor lehet hogy megtépi a csúcsot vagy zárásra is megtépheti akár 5825-ot is.
Akkor viszont 1,5 lesz Eur/Dollár is.
Mondjuk gusztustalan ez a "szárnyalás", ami most megy, mert talán még nagyobb a retek, mint évelején volt, bár legalább a forint nem omlik össze, na de ha felfelé megy akkor arra kell kereskedni, bár neked ezt hiába magyarázom.
Reális,reális,ezt nehéz eldönteni mi a reális.Az árak azért emelkednek mert egyre több ember gondolja hogy OTP reális ára magasabb mint a spot árfolyam.
Lehet hogy neked 6000HUF nem reális lehet hogy valakinek meg bőven reális.Ez a kereskedés alapja ki gondolja hogy OTP olcsó és ki mondja hogy már drága persze csak is hosszú távon és TA gondolva.Spekis mutyikra nem vagyok vevő.
De ha engem kérdezel most látva Ukránokat,Románokat.Plusz látva az előző évi teljesitményt OTP tőkeerősségét.6500-7500 közé tudnám most besorolni az OTP.Lehet hogy elfogult vagyok és érdekelt vagyok de ha most sorba raknék hireket meg eredményeket most egy ilyen skála közé tudnám besorolni.Vagy az október 1-ei ár ami most olyan reális szagú.
Neked nincs részvényed.
Ha pedig longban lennél elég vicces lenne, ha másoknak összeomlásról beszélsz.
Köszi a jó tanácsaidat, de oszd meg inkább a gyulákkal.
Gratulálok a gyulák 1000. millenniumi tévedéséhez.
Nem hiszem, hogy az átlagos olvasó a 313. tévedésnél nem látja, hogy a FELLL! színvonalasabb hozzászólás:)
Még mindig színvonalasabb és szakmailag helyesebb, mint emelkedésben fél éven keresztül folyton összeomlásról beszélni.
Kell egy kis humorérzék is.
Ezen kívül több beírás is született, vagy nem tudod elolvasni a hosszabbat?
Én már kinőttem a dyxlexiából, ezért nekem nem okoz gondot.
OTP részvényesek ide!