Az OTP mindig is egy nagyon ....finoman fogalmazok... rideg cég volt. Dolgoztam egykoron ott és hallottam olyan mondákról, hogy stopperrel állt a fiókos háta mögött egy kiválasztott a McKinsey-től, megmérte mennyi idő alatt csinál meg pl egy számlanyitást azt felszorozták és megállapították hogy mennyit kell megkötniük naponta. Aki már régen ott volt azt kirúgták és inkább újat vettek fel mert így nem kellett fizut emelni. Már 2004-ben nem létezett a határozatlan munkaidős szerződés, az újakat lebegtették, hosszabbítgatták a szerződésüket, levontak a bónuszokból és persze a fizuemelés is felejtős volt, majd az első jelre már rugták is ki őket. Nem létezett semmilyen kedvezmény sem az OTP dolgozóknak a bank részéről. És ez mind még azokban az időkben amikor még elsőre atlépte a rv-ár a 3500-at.
Tehát az hogy bezárnak központokat nem biztos h a válság jele...
Szerintem a helyzetemben más sem lenne nyugodt, de ezt részben a saját hülyeségemnek köszönhetem.
Én nem szeretném ha továbbmennének és ha arra megy amerre többnek fáj, akkor már nagyon itt az idő a forduláshoz! De se érte se ellene nem tudok tenni, ezért inkább megyek barkácsolni, addig se látom, hogy kicsit le nagyon fel. Majd néha ránézek.
OTP részvényesek ide!