Hát még maradnék egy kicsit, szar helyzetben van...nehéz optimális döntést hozni ilyenkor. Legbölcsebb az lenne, ha most zárnád. Kis nyerő, ha TDT akkor nem olyan gáz, legalább megvan, holnap is lesz nap. Stopnak nem sok értelme van szerintem.
Hát hír azért van bőven, ami esését indokolt volna és nem csak HUF-ban, már jóval korábban. Azt viszont, hogy a 14.57-es hír szerint pont a lett árfolyamrendszer adja az apropóját, szerinten csak egy nem is annyira udvarias kacajt érdemel, de ez van.
(Tudom, az esést illetően hasonló a véleményünk, csak a te hsz-ed adott momentumot, hogy megint elmondjam ugyanazt pepitában, mint korábban már többszöt, sajnálatotokra.)
3594-ről van TDT shortom. el kell mennem és zárásig máár nem is érek vissza. Stop lossnak szerintem nincs sok értelme, mert ez nem nagyon megy ma már vissza 3600 fölé.
Véleményeket kérek:
Rakjam be eladásra valahol - na de hová? (3562 - 3552 - 3522 - 3502 - 34...
Vagy kockáztassak és hagyjam automatikus zárásra?
Jó kis feladvány... :)
Törölt felhasználó2009. 06. 03. 15:28
azért olyan nagy katasztrófa nincs még itt lehet holnap lejjebb nyit mondjuk 3520 és még lejjebb megy, de most tartja magát 3580 közelében
védik a piziciót szerintem...a tegnapi rés betöltés már egy kis csatavesztés...ha megközelítjük a következő rést, az is veszélybe kerülhet...szvsz 3530 felett próbálják megtartani záróra..
15 perces rsi megcsípte a 30-at;
egyébként meg a tdt shortokat veszik vissza nem gondolod? esetleg úgy gondoltad, hogy ma -30%
és még este megveszed, hogy aztán 4 napon át
nyilegyenesen 4500?
mindent a maga idejében csak szép lassan,
Az orosz kormánynak és a Bank Rosszijinak azonban sürgetőbb problémákkal is meg kell küzdeniük az IMF szerint; a közepes és kisbankok stressz-tesztje nélkül nem hajtható végre a pénzintézetek szükséges feltőkésítése, amely nélkül a gazdaság újabb bajokkal nézhet szembe. Az egyre gyakoribb hitel-bedőlések maguk alá temethetik a bankokat, rövid távon azonban mindenképp azzal fenyegetnek, hogy hitelképességükön újabb csorba esik. Márpedig megfelelő likviditás, valamint külföldi tőkebefektetés nélkül a gazdaság talpra állítása egyre nehezebbé válhat majd - figyelmeztet az IMF értékelése.
OTP részvényesek ide!