ezt nem mondanám!
bár a pontos %_ra nem emlékszem, de febr márc körül este 2375ön zárt másnap 2,240-en nyitott és meg sem állt 12xx-ig!!!! jól be is ragadtam :-s
Vigyázni, azt csinálnak a papírral amit akarnak!
sokaknak remeg a keze a korekció miatt és inkább kiszáltak mint keddig izguljanak h mi lesz....
amcsik pluszban..és tegnap is eljátszoták ezt...
szerintem továbbra is emelkedünk kedden..
Én már ma erre számítottam. Nem jött be, csak a brokidíjat tudtam megkeresni.
Ma az indikátorokra, kivévét az utolsó órát, nem nagyon lehetett számítani.
csavarra szamitok a dologban
lehet hogy megsem ressel le lesz kedden hanem magasabban nyit kicsivel
ezzel onbizalmat adnak a longosoknak aki meg vesznek
igy a keddi nap vegig a kitomes lesz, majdnemugym int ma csak durvabb ontes lesz a vege...
huh de regen csinaltak meg ezt a formaciot utoljara januarban 3200-nal szinte mar elfelejtette az ember :) akkor kapasbol 2900-ig zugott utana mar nem volt kiszallo csak 2300-on
Törölt felhasználó2009. 05. 29. 16:50
Ha nem zárom le a shortot 16.26kor 3596 áron, akkor rendszer lezárja 3531en? gondolom igen, de azért kösz
..olyan "intim" pillanat, hogy -8%-al nyit, az meglehetősen ritkán fordul elő....októberben volt utoljára...persze ettől még lehet, de kicsi a valószínűsége
tudom es mar en is latom
de olyan regen nem csinaltam semmit hogy ma lezart nyerot akartam
kulonben az egesz hati egy kurva nagy fej vall sorozat
szerintem ha 15600-as koruli nyakvonalakat tori akkor 14000 koruli szinteket nezzuk meg
amugy eddig sose foglalkoztam vele a tegnapi meg a mai kotesem volt csak hataridoben de szerintem ez a 14K koruli szint 3K alatti otp-t jelenthet
hat ha kedden ressel le akkor szopas hogy annyibol kimaradtam de en azt gondolom hogy a hosszabb eso szakaszba azert meg benne tudunk lenni tehat nem baj ha most kimarad egy kicsi egy res miatt...
ja igy a mai rest betoltotte, egon kimerulesi reskent egyszer mar hivatkozott egy ilyenre akkor is visszament vagy 2-300 pontot de azert most nagyobb bukora varok...
OTP részvényesek ide!