Azt aktiválási ár (a stop) az amennyinél bekerülsz a rendszerbe, a limitár meg azért kell, hogy beadj egy árat amiért semmiképp se teljesüljön neked roszabbul.
Én például aktiválási árnak beadtam 3602-öt, limit árnak meg 3590-et, ha véletlenül leesnénk valszeg eltököl még 3600 körül, így valszeg 3602-ért teljesülök is. Ha gyorsan esnénk nagyot akkor lehet csak 3580-nél teljesülnék, de az még nekem mindig csak kis bukó.
Az aktiválási és a limitár között fog teljesülni az eladás. Eladásnál ha az aktiválási ár alacsonyabb mint a limitár, akkor egy bezúgásnál könnyen lehet, hogy nem teljesülne.
mi volt ez a nagy felrantas hataridosben? hirtelen megnott a KT...!
valaki tudhat valamit mert nem ugy nez ki hogy a bux ennyire kovetni fogja hiszen mar csak az otp tartja
ha annak is vege akkor mint a nehez ko....
Eladásnál látsz egy olyat, hogy stop limit azt kiikeszeld, hogy be tudj adni egy árat, beadod az árat és beadsz egy limitárat is. Ha az árfolymat eléri a stop által megadott áradat akkor bekerülsz a könyvbe és a limitáradnál jobban teljesül. Célszerű 20 forint külnbséget adni a két árnál, de általában már a stop áradnál teljesül.
OTP részvényesek ide!