"az amerikai GDP-adat döntheti el a középtávú sorsát: véget érhet a tavaszi rally, jöhet a sokak által várt korrekció. Támasz 14 500-on, alatta az áttört 200 napos átlag 14 000-nél, míg közép-hosszútávon a 12 400-as rés betöltése jöhet, ott van komolyabb támasz. Ha mégis a vártnál kedvezőbb lesz az amerikai adat, akkor visszalendülhet 16 000 fölé, tovább fújhatják a lufit."
Nem értem ... mostanában minden elemző lufikkal álmodik, 2éve 30k buxnál mitől volt annyival jobb a gazdaság mutyisztánban, akkor miért nem eregették a lufikat?
Az 1500körüli papíromat azért nem adom el itt mert amit te felhosztál rá magyarázatot az nem indok hisz ezzel az okkal eladhattam volna akár 2800-on is hiszz adig is szépen emelkedett. De akkor most csak pislognák és verném a fejemet milyen hülye voltam,ugy inkább tartom már csak azért is mert ha eladok akkor elvesztem a pozíciómat ami azt jelenti hogy ha a papír 6000 forint lessz és ott emelkedik egy nap mondjuk 270 FT-ot az 6000-re számolva bő 4%-os emelkedés .Viszont az én papíromra számolva az aznapi emelkedés 18%-os .Magyarul az én tőkém hozadéka az napra 18%-os. Ez jelenti azt hogy elvesztem a pozíciómat.
"EBRD-OTP megállapodás. Június végéig biztosan megszületik a megállapodás az EBRD és az OTP Bank között a magyar bank számára szükséges forrás biztosításáról - nyilatkozta Manfred Schepers, a fejlesztési bank elnökhelyettese. Nem erősítette meg viszont a korábbi 200 millió eurós összegről szóló híreket, s azt sem, hogy az milyen formában érkezhet a magyar bankhoz."
OTP részvényesek ide!