Szia!
Kérhetek az előrejelzéseidből itt, ph értéket a lúgosból és "betűvel" előtte. Ez nekem jó irány lenne. Sajnos rajtam kívülálló ok miatt csak a fórum lehetséges.
köszönöm szépen
Törölt felhasználó2009. 05. 25. 20:58
mi történt ebben a topicban?
meg nem őrüljünk már....
Püff neki! Nem lehetne, hogy saját topikot nyitsz a témában? Ugyanis borzasztó időigényes a hozzászólásaidat keresni és ezt komolyan megsínyli a kislányom.
Véletlenül benéztem a topicba, és ijedten látom az érdeklődést.
Nem vagyok tévedhetetlen, bár igyekszem a tőzsdét minél jobban megismerni.
Elárulom , hogy ez az ,amit nem lehet megtanulni, azaz én sem tudom.
Soha ne higyjetek senkinek, inkább igyekezzetek fejlődni.
Nyilván nem tudom és nem is akarom teljesíteni a kéréseket, mert ez felelőtlenség lenne.
A prognózisaim információkon alapulnak, melyek folytonosan változnak. Vannak időszakok, amikor ezek stabilnak tűnnek, de itt csak egy biztos , hogy semmi sem biztos. A véleményem változásáról nem tudok mindenkit értesíteni, nem beszélve arról, hogy nem ugyanazt értjük, még egyes szavak alatt sem
Ennek ellenére lehet törekedni arra, hogy hiányos változó információ alapján , bizonytalan körülmények között döntéseket hozzunk.
Sok sikert mindenkinek.
Vegyétek a beírásaimat egy véleménynek a sok közül, amit a jövőben redukálni fogok.
Nofene...mennyi női hölgy spekizik itt.
Möbius, a helyedben én kiadnék minden prognózishoz egy disclaimer-t. Még a végén majd követelik a bukóikat rajtad...
Engem légyszíves ne tegyél a disztribúciós listádra :)
Tippek nem érdekelnek, csak a sajátjaim. Chartot tudok olvasni. Nem feltételezek rosszindulatot, de ha van is tuti bennfentes tipped, azt biztosan nem osztod meg, nem is kérném.
Most bull piac van, legyünk bullok, ha majd medve piac lesz, legyünk medvék, ennyi elég nekem.
nem olyan régen már megfogalmaztam...
minden tiszteletem a Möbius-é..... kitalálni.... levezényelni...(kell pici szerencse)...annyi zseniális ember van Mo.-on....
szépségversenyre csajok nem jelentkeznek annyian, mint nála a végtelen felületen...bele is olvasok a differenciálgeometriai könyveimbe...))
OTP részvényesek ide!