"Csak meg kellett nézni a oti meg bux grafikonját, föleg délelött, hibába ment fel a bux az oti csak stagnált 3080-körüli értéken,s "kis részvények" meg a mol, synergon, egis ralative alacsony forgalma huzta a buxot,"
"Kis részvények" súlya olyan kicsi a buxban, hogy szinte semmi jelentősége a mozgásában.
( synergon ) de még az Egis is nagyon kicsike.
Szerény Vélemyényem Szerint.....
Holnap nagy rally lesz egész 3010ig onnantól oldalazgatás 1-2hónapig 3000-3020között!
Mindenki szétlongolja meg shortolja és mindenki LE-FEl, én meg itthon fogok kuncogni:-P
Amikor én ellő álltam a 3000 árral te még nem voltál itt ,engem már fenyegetek mert szerintük képtelenség volt kitiltotak mindenki más lapított ,most meg szól hogy ö ezt meg mondta röhögnöm kel.
Sanyi úgy megijedt ,hogy heves részvényvásárlásba kezdet
utólag kiderült miért is.
A franc se gondolta ,hogy erre megy ki a játék.
Amúgy abba belegondolt már valaki, hogyha nem kezd heves
sv részvényvásárlásba ,akkor is felment volna-e az ár?
Valószínű, hogy igen
csak hát az lehet hogy 600ft rol lett volna.
Sziasztok!
Még uj vagyok a forumon, de már jó ideje követem az eseményket itt a forumon, na meg persze aktivan a tözsdén is...
Meg látásom szerint a OTI már napok óta csak szenved, s ha nem lett volna reativa nagy jókedv a közhangulatban már rég mentünk volna lefele.
Erre erösitett rá a mai nap is.
Csak meg kellett nézni a oti meg bux grafikonját, föleg délelött, hibába ment fel a bux az oti csak stagnált 3080-körüli értéken,s "kis részvények" meg a mol, synergon, egis ralative alacsony forgalma huzta a buxot, de ezt valahogy az oti nem tudta követni, a relative jó jó usa banki tözsdei szereplés ellenére sem. Bezzeg ha volt egy kis korekció a buxban lefelé a oti ment vele rendesen.
Tehát bux növekedés oti stagnál, esés az oti is esik vele rögtön, nem tul jó jel. (egyébként a hét elején pont forditva volt, bux emelkedésre az oti is ment fel szépen, s bux csökkenésre meg alig-alig csökkent)
Pesze a délután hálisten, megint urrá lett a hurrá otimizmus, de az is csak a 100-as határ átörésére volt elég a 200-at nem is láttuk. Erre 4 elött USA bedöl s vitte szépen magával a oti is.
Most usa maszivan minuszban, kijött egy pár nem tul optimista elemzés is, otp-t célár csökkentés, stb....hát nem tudom sokan mi alapján várnak holnap emelkedést?
OTP részvényesek ide!