Én megnézem a piaci helyzet, olvasok elemzéseket ( akikben bízok ) , de elkészítek előtte egy sajátot, és összevetem. Biztos mindenkinek megvan a saját stratégiája mi szerint kereskedik, nekem ez , ezért fekszek 11-kor ,és kelek 7:30 -kor kell :)
Törölt felhasználó2009. 05. 07. 08:56
Ez a mostani legjobb vétel nem is lenne rossz nyitónak: 3463 :)
A rekord méretű munkanélküli számot már beárazták. Az adatok jobbak lettek a vártnál, ezért volt hápi a hangulat. A mostani árban is benne van sztem minden pesszimista forgatókönyv, azaz ha tényleg kifelé áll a szekér rúdja a válságból, akkor ettől már csak jobb jöhet. Még ha most perpill rosszabbul is élünk, mint 4 éve. ;-)
Nekem ezzel az adatokkal csak az a bajom, hogy beírod mennyit ment USA, Japán, bankjai, de amikor minden mínuszba volt és mi mentünk 10% -t arra is emlékszel ugye ? Na 6 min és nyitás mindenkinek jó kereskedést:)
Érdekes, hogy ez érdekli a befektetőket, viszont a rekord nagyságú munkanélküli adatokra +8%-al reagáltak. Ha nincs munkájuk akkor semmilyen árfolyamon nem tudnak fizetni. Egyébként köszi.
Ez a szcenárió még jobban tetszene. Remélem, nem ismétli magát a történelem, amikor januárban 2800-al beragadtam (átlagom most 2782). Ez a pöcsölés a 3000 körül rossz emlékeket ébreszt.
....nem éppen azt keresem....már 3000 alatt kiszálltam,várva az esést,de nem akar eljönni....még....de ha emelkedik miért ne tartanék vele....amúgy is dobom majd záróban...mert nem bízom én már semmiben....
Törölt felhasználó2009. 05. 07. 08:48
Sziasztok,
egy jó hír: saruman feltette a májust. Tegnap mit összeszívtam az Amival.... Pont a legérdekesebb időszakban nem voltak indikátoraim:(
OTP részvényesek ide!