Hogy miféle kérdés? Hát lehet, hogy kezdő vagy láma kérdés. Nekem úgy tűnt, mintha neked rendre sikerülne egészen jól megközelíteni a forduló pontokat, ezért lennék kíváncsi arra, hogy mi alapján határozod meg ezeket.
A közgyűlési határozat csak felhatalmazás volt, nem utasítás. Nem biztos, hogy arra kellene most fordítani a likviditást, na meg inkább tartsák szárazon a puskaport.
Szerintem már nincs igazi rendje a trendnek, nagy zuhanáskor se volt rá semmilyen rendje a trendnek!
Ezek egyedi helyzetek s korrekciója van most,
Ezért merem mondani emelkedést csak néha lassulva de biztosan?
De vajon miért adnak el másik vezetőrészvényt vezetők , MOL-t mit tudhatnak illetve miért nem vesz az OTP saját részvényt hiszen a közgyűlési dőntés volt?
Ha a hangulat tényleg ilyen pozitív, nem gondolod hogy a korrekció is kissebb lesz, esetleg napon belül fordulunk (pl. 2850 nyitó, nagy minusz, amerika nyit nagy plusz.) ?
szerintem az egonak igazalesz lemegyünk 2600 ra aztán irány fel, visszateszt nélkül nincs emelkedés
Törölt felhasználó2009. 05. 06. 21:41
Szerintem megnézzük a héten mi a helyzet a 2800-2900 as szinteken, majd irány 3200-3600os sáv. Ha nem íg lesz az a bankszektor húzóereje miatt lesz, de a 3200 előtt kell korrekciónak lennie, ezesetben pár nap múlva lesz az mint ma, csak több napig valószínűleg. Szinte biztosan meg kell néznünk a 2800-at, tehát véleményem szerint ha valaki nem dt-el az nyugodtan várhat pár napot, esetleg egy short 31xx-ról 28xx ra... Persze holnap azért látszódni fog, mekkora lesz a forgalom, illetve reggel mit nyitunk... Ha lesz esetleg egy kis rés, az a b verziót valószínűsíti... Szerintem...
holnap reggel lehet nem leszek gepkozelben.mit tanacsoltok a longomra stopot tegyek be v. 3000 felett eladast?ez a kibxxxtt magyar rendszert ugy imadom h. ilyen fejlett,nem lehet 2 iranyu megbizast beadni..
igen,en is azt neztem.irjatok mar vmit,mit mondanak a vonalaitok,veteli,v. eladasi jelzest??
ez az usa +50 pontja nem sokat lendit v. miert gondoljatok a beesest holnapra?
hat nagyon remelem..:)de csak ha pluszban nyitna, es nap vegere lenne meg,annak is orulnek..a delutani beesesre nem szamitottam, a reggeli varhato volt.
kell a korrekcio,lesz is,de hatha meg nem holnap..muszaj meg 3100 felett zarnia 1x a heten..
OTP részvényesek ide!