Jó, de mostanság csak réssel emelkedtünk igazán... Magyarán nincs sokkal több vevő, mint eladó, csak akkor ömlött ide egy rahedli... Gondolom ha nagyon nem történik itt semmi, vihetik is a lóvét...
igen,mindenki csak riogatni tudja az embert.lehet jobban jar az,aki nem olvas semmit,sokkal nyugodtabb es meg nyerni is tobbet lehet vele..
hosszutavon mindneki megmondta h. a daytraderek tobbsege veszteseges..
visszaemlekszem h. 2100on sokan nevettek h. majd 2000 alatt vesznek.lehet h. igy lesz,de addig meg kereshettek volna egy kicsit..
Én olyan benfentes infót hallottam, hogy külföldiek vásároltak bele nagyon a minap, na most ha azok realizálnak 3000-3200 körül, akkor itt csúnya zuhi lesz, mert a belpiacnak olyan drágán most nem igen kell... Kérdés milyen célaraik lehetnek...
Ha egy papír túlvett (RSI 70 felett van) az még önmagában nem eladási jelzés. RSI inkább amolyan "tájékoztató" indikátor. Az sc-t én is kérdeztem valakitől, szerintem is lehet, de inkább 3000 felett hiszek benne.
Az utolsó kérdésedre nem tudom a választ, de ha arra gondolsz h leöntik-e akkor szvsz ma nem.
Törölt felhasználó2009. 05. 04. 12:26
látom ma is inkább a ricsivel lehetett keresni.. :(
OTP részvényesek ide!