hát, én ma reggel megint nem rendelkeztem kész tervekkel, hogy mibe is lehetne ma belekezdeni, szóval kivárok. bár már kezdem unni. :) meg aztán ez a forgalom tényleg elképesztő.
ezek szerint 2660 felett v. 2560 alatt adod el??vagy ha megindul lefele akkor se adod el,hanem kiulod?
olvastam a tegnapi okfejteseteket,h. ha mar 2660ig felment akkor meg miert ne mehetne tovabb,tehat nehez 2600 felett is eladni es foleg h. hol..
azt gondolnam hogy az 50-es szintig torteno esest kene most figyelni hogy ha a nyito ar ala megy akkor nem biztos hogy a 2510 kornyeke megfogja
meg kell nezni milyen tetelek vannak ott
biztos ki akarjak utni a long stopokat is es azok ott korul vannak...
bizonytalan azert ez az eses meg
a reggeli csucs az tutira a shortosok kirazasara volt hivatott, gondolom sokan tettek stopot a nulla kozelebe en ugyan 5-tel emeltem de meg kellett volna na mindegy
tehat a baj a kis forgalommal is pont ez hogy egy kozepes mennyiseggel is mar jobban lehet rangatni
ma olyan nap van hogy egesz napos kifuttatast kell hagyni egy egy pozicionak ugy tunik
mindig alkalmazkodni kell a valtozo szelekhez
csak nem mindig sikerul idoben felismerni a valtozast :)
azt hiszem a mult heten meg nazolnak volt egy hasonlo par ft-os stop szivatasa ez mindig benne van :)
persze, hogy valaki tud biztosat. Például Soros biztosan tudta, hogy minusz 15%-on zár aznap az otp mikor tavaly ránk borította azt a fél milla db-ot zárásban :)
figyelj ez nem igy mukodik
az eses nem 61 es nem is fogtam meg
es a mar 75 sem igaz mert mar 80 folott is volt
ilyenkor az eses utorengesei vannak
bar ez most erosebb volt tehat arra utal hogy nincs benne nagy eladi nyomas egyszeruen csak a forgalom es igy a vevok kóhianya miatt fog majd lassan lassan egyre lentebb menni
ez termeszetesen valtohat ha valami hirre vagy mas okbol hirtelen belepnek a vevok
ezert kell stopot tenni
de a 61 meg nem fogott meg semmit
vagy legalabbis ha meg is fogta ezt most meg nem jelenthetjuk ki..
lejjebb olvastam, hogy "feltételezésekre építve nem szabad tőzsdézni"
Ez igen nagy butaság az ilyen kijelentés! Hiszen mi másra építenél a tőzsdén? Mind a TA mind az egyébárfolyam meghatározások feltételezésre épülnek! Feeltételezem, hogy bizonyos jelek hatására ez és ez fog bekövetkezni, azomban biztosat soha, de soha nem lehet mondani, csak szükíteni lehet az esélyeket!
OTP részvényesek ide!