Persze, egybol azutan, hogy felidegesit, es beleveszek 2700 korul. Utana eses.
Ennel gorenyebb papirt meg nem lattam.
Ha nekem van esik, ha nincs, akkor mint az allat emelkedik :(
Tovább folytatódott az optimista hangulat a nemzetközi piacokon, ismét fontos technikai szinteket áttörve felfelé. A piac mind a makrogazdasággal mind pedig a héten elindult amerikai gyorsjelentési szezonban várható eredményekkel és kilátásokkal kapcsolatban optimista reményeket árazott be.
Figyelembe véve, hogy a jövő hetet az elég "rugalmas" eredményekkel rendelkező pénzügyi szektor dominálhatja könnyen elképzelhető, hogy az optimizmus továbbra is kitart tovább hajtva felfelé még az árakat. Ettől függetlenül továbbra sem gondoljuk úgy, hogy elindult a bull market, így továbbra is érdemes időről időre profitot realizálni. A hazai piac - elsősorban az OTP-n keresztül - jelentősen tudott profitálni ismét a kedvező hangulatból. Ebben ismét fontos szerepet játszhatott a forint és állampapírpiacon folyó rally is. Alapvetően a nemzetközi trendet fogja várhatóan követni a hazai piac, sőt akár felülteljesítő is lehet.
szombaton írtam ezt:
(#224657) Re: Grafikonrajzoló
előzmény (#224535: 666) | válasz erre | szombat, 14:20
Találtam valami nagyon hasonlót az otinál anno.
Szerinted itt a doji mit jelzett?
hezsolt link
Jelzés a moderátornak
a mult héten leírtam, hogy véleményem szerint a 2000 alá beesésnek nincs nagy valószínűsége. de Egon elemzéséhez hasonlóan egy 2300ig történő esésnek, esetleg 2100 alj elérésével még lehet alapja.
OTP részvényesek ide!