Nekem ma kár volt belenyúlni nagyon..mindegy, mostmár a nyakamon marad a hétvégére a cucc.. remélem a fülesbögre lesz a nyerő meg a zászlórúd :)
Kellemes Ünnepeket Nektek
Jah gondoltam veszek egy nagyobb pakkot, hogy 1475ön eladhassam. Na jó, igazat megvalva eladni akartam és direkt ezért hoztam át tegnapról ,mert sejtettem, hogy ez lesz. A végén még 1597en ment el a csomag, 16HUF-al a tegnap záró felett.
Mégegyszer köszönet ezért az Erstenek!
Felhívnám a figyelmet az Egon Elliot-ciklusára, a 2700-as célárat elérte. Innen a ciklus szerint lefelé fog korrigálni.
Véleményem szerint jönni fog egy kis vissza-korrekció, akár 2400 alá. Sőt, akkor lenne igazán jó, ha a második résről ismét el tudna pattanni. A gyertya-alakzat is erre a korrekcióra utal - legalábbis eddig egy szép long-legged doji, az indikátorok is, RSI és stochasztikus, az órás MACD, a csökkenő forgalom. Arról nem is szólva, hogy a BUX charton megvan a 3. rés, ami után korrekció jön, és hát ugyi a többi papír nem ennyire fényes,mint az OTP, márpedig ha a BUX tovább korrigál, abban szerepe lesz az OTP-nek is. Ugyhogy én reménykedem, hogy a meritésben még olcsóbban jutok a papirhoz.
OTP részvényesek ide!