nem
roppant prozai az oka
nem voltak vesztesegeim igazan csak egy nagy
a gyj utan mindent egy lapra tettem fel mert meguntam a beragadast
maximalis tokeattet full bevasralas 3000 db-ra
aztan masnap reggel beesett mint allat
akor ugy 2000 kornyekeig vartam hogy visszaforduljon mert elkepzelhetetlen volt a 2000 alatti szint
aztan 2000 alatt lassu likvidalas a bank miatt
ennyi, eleg egyszer tevedni
azota sokszor atbeszeltuk kriszitannal mert o is igy jart es mindig azt gondoltuk hogy az akkor rendelkezesre allo informaciok alapjan az volt a jo dontes hogy longot vartunk
mint utlag kiderult az orszagot eladtak
reszben a mol reszben az otp szandekos megtamadasaval
erre egyetlen indikator sem igazan figyelmeztethet tehat neha ilyen benne van a tozsden
rosszkor rossz helyen
ennyi
meg az en mohosagom, de persze utolag konnyu okosnak lenni
mondom akkor jo dontesnek tunt
viszont tanulni mindig lehet a dolgokbol es a veszteseg csak akkor veszteseg ha az ember abbahagyja
szerintem
akkor nagyon keves penzem maradt februar kozepen
most azota azt sikerult megduplazni de meg igy is messze vagyok az eredeti oszegtol
mindegy azt mar nem lehet visszakeresni most nem is eszerint gondokodok
uj penzt csinalok :)
ennyi
csak neha hullamzik a kedelyalapotom mas kulso tenyezok miatt ezert vagyok neha goromba :)
de most a folyamatos epitgetesek miatt eleg faradt vagyok ezert mostanaban a PH szint alacsonyabb ahogy te mondod :)
na remek majd este vagy hetvegen megdumaljuk a kerteszkedest most ne offoljuk a kereskedest
szoval igazsag szerint eleg bizonytalan a dolog mivel kicsi a forgalom es nincs egyertelmu jelzes
15 percesen ami most jo meg igy a vegere ugy tunik hogy beszukult tehat valamerre egy 50-100 pontot elmozdulhat en ugy latoma kozepvonal folott van viszont a teteje 2596 es ezutan kezdene el nyomni a szalagot, tehat amig e fole megy praktikusan 2600 fole addig nem elhet emelkedesre varni
az indikatorok meg ossze vissza allnak
most amerika kicsit betesz a dolognak de...
ez olyan keteselyes buli most amibe en nem szallnek be
csak azert mondtam tanacsnak hogy ha megis leesik akkor egy kicsit lehet veni aztan jo lesz az valamikor a jovo hetre bar a heti grafikonokkal egyre ovatosabb vagyok
most is feher gyertya lett ami mar a negyedik a sorban igaz nem alakzat mivel az eheti nyitoja az alozo zaro folott van tehat nem egy tartomanyba esnek nincs atfedes
viszont ennyi feher utan mar fekete kovetkezne persze nem biztos hogy azonnal
de jo esely van egy fekete gyertyara ha kedden realtive magasan nyit
esetleg elmegy megint 2700-ig es majd pentekre nezi meg ismet a 2200-2300 koruli szintet ez meg nem latszik
egyelore strategianak ez jo lenne
aztan a masik verzio ha boduletes erot mutat ezt majd kedden szerdan figyelni kell akkor viszateszt nelkul fogjuk elerni a 3000-es szintet de ez mar akkor nagyon veszelyes
mert visszateszt nelkul csak egy orult lufit fujunk megint es mikor kipukkad a forum fele fog sirni hogy egy idore megint beragadt...
most amugy orason eladasi jelzes latszana csak azt nevetem hogy ez mindig ugy szokott kezdodni marmint a lejtmenet hogy van egy kis felkunkor akkor lelkesen van aki belevesz es utana hirtelen elkezd esni... :)
hatha most 80 folott van a felkunkor :)
OTP részvényesek ide!