lehet
a tozsde a jovot arazza
tehat ha mar oszel jobb lesz valamivel a helyzet mert nem csuszunk tovabb csak megallunk a lejton akkor most elerhetjuka 3000-et
ha pedig osszel veletlenul 4 vagy 5000 lesz az otp akkor azt jelenti hogy 2010-ben realis esely van felfele indulni makorgazdasagi szinten
tehat most az ev utolso szakaszara vonatkozo mondhatni optimizmust arazza a tozsde mivel latszani velik a godor aljat
fizikailag meg reg nem leszunk kint a gondorbol mikor a tozsde szarnyalni kezd
hopp... ja eppen ez tortenik :)
666 ,te is azt látod,hogy még nincs vége a válságnak ? ennyi idő alatt nem is lehetett megoldani,ehz szerintem 1-2 év bíztos kelleni fog ,ami itt megy az szemfényvesztés ,és önámitás szerintem ! de lehet h, nincs igazam !
vigyazzatok azert ezzel a mindenkinek megadom az email cimemet dologgal
mas celra is gyujthetik ... :)
nem mondom hogy igen csak mindig jo ovatosnak lenni nem csak a tozsden haneme gy tozsdeforumon is :)
mindig felall a hatamon a szor mikor elkezdetet a londoni otc koteseket bemondani :)
mar ilyenkor a nagy buktara gonodlok :)
nem baj ma csak vagy 20 percig voltam pozicioban csinaltam 100 pontot aztan azota epitgetek a kertben neha visszanezek
szoval keddre felolem meg nyomhatnak rajta egy kicsit
amugy akinek nincs pozicioja annak tanacsolhatom hogy a penzehez merten egy egesz keves mennyiseget mondjuk toke 10%-at ma zaroban megveheti ha gondolja es elegge lenyomjak
tehat ha 2500 ala megy akkor minden tovabbi nelkul 2500 felett meg inkabb a 2500-hoz kozeli zaro eseten
mert van ra esely hogy kedden nyitoban lesz egy kis megugras a hosszu szunet utan
ha meg megsem jon be akkor sem kell dobni mert elerheto a 3000 csak legfeljebb tobb nap esetleg het meg
de 10% beragadas meg nem sok
ezert mara delutanra ez a tanacsom :)
OTP részvényesek ide!