micsoda?
hat ezt nem ertem avgy te nem erted
a shortos zaras azt jelenti hogy akorabban dragabban eladott papirjat olcsobban akarja visszavenni
tehat ha tegnap a shortosok visszavettek akkor ki szivott fel mit?
hiszen a 15% plusz kiakadast csak ugy tudthatta volna valaki megakadalyozni ha nagy mennyisegben elad amit a shortosok megvesznek
ez esetben a mai napra mit boritott volna vissza? hiszen tegnap eppenhoyg el kellett volna adnia :)
kicsit nem jol eretd a bulit avgy csak nekem nem jol mondtad el amit akartal :)
Amibrokert én már több mint 3 éve használom, ha az
érdekel, hogy mi ebböl az én hasznom semmi, tudod
nem akarom magam fényezni de nekem valamikor sok-sok órába telt mindezt össze hozni, ettöl akarok másokat meg kímélni. Sőt KBC ügynök vagyok,mert nekem csak a Real van onnan, és máshol tradelek.
Látom te Markers-t használsz, de ha érdekel neked is
elküldöm.
Szeptemberben véget érhet a recesszió az Egyesült Államokban, de a szakértők szerint a jövő év közepéig biztosan nem nő olyan erősen a gazdaság, hogy ne bővüljön tovább a munkanélküliek száma.
A Wall Street Journal által megkérdezett 53 elemző véleményének átlaga szerint a recesszió szeptemberben ér véget. A múlt hónapban ezt még októberre várták. Az elemzők azzal számolnak, hogy az amerikai hazai össztermék (GDP) az idei első negyedévben 5 százalékkal, a másodikban 1,8 százalékkal csökken éves szinten. Egy mérsékelt, 0,4 százalékos növekedésnek a harmadik negyedévben van esélye. A tavalyi utolsó negyedévben a GDP 6,3 százalékkal esett.
Továbbra is borúlátóan vélekednek azonban a munkanélküliség várható alakulása kapcsán: az elemzők csupán 12 százaléka számít arra, hogy valamikor az idén már csökken a munkanélküliségi ráta. A kétharmad szerint 2010 első felében tetőzik a munkanélküliség, ami idén decemberig 9,5 százalékra nő
OTP részvényesek ide!