Gondolom hamar 2220 körül leszünk nyitás után, aztán majd oldalazás vagy kori, attól is függ mit alkot a belpolitika.
Mennyi short van még nyitva illetve lehet-e tudni honnan nyilt?
Törölt felhasználó2009. 03. 26. 07:16
Egyre egyértelműbb a képlet: VENNI kell az OTI-t. Csak jusson mindenkinek:)))
Hidd el voltak gondjai az OTP-nek, a saját részvény tranzakciók is pénzbe kerülnek.Még csányi is likvidálta MOL érdekeltségeit, hogy tőkét mobilizáljon.
Jó reggelt mindenkinek!
Új, viszonylag tapasztalatlan fiatal nő vagyok, szeretnék én is pénzt keresni a közös véleménycserék felhasználásával. Közgáz végzettségem van, amiben tudok, én is segítek.
Remélem kapcsolatunk gyümölcsöző lesz!
Azta! Van, aki már a holnapi napot is tudja előre. :D
"A csütörtöki napon még azért leszúrt az árfolyam a 61,8% szintre mielőtt ismét emelkedésnek indult volna, a leküzdendő ellenállás egyértelműen a 2220 forintnál, ha sikerül, márpedig a szerdai hír alapján elég nagy esélye van rá, tovább folytathatja az útját felfelé."
Gondold át mégegyszer... Nem kellett kihúzni az Otp-t a slamasztikából. A kormánynak az imf szerződés szerint ki kell! helyeznie pénzt a lefagyott hitelkihelyezés beindítására.
Gyakorlatilag az otp határozta meg a feltételeket.
Egyértelműen pozitív hír.
A kérdés csak a : "pletykára vegyél,hírre adj el" axiómája...
Nagyon úgy néz ki, a XXI. század a modern kori alkimisták kora.
Na megyek is aludni, a holnapi napot meg megpróbálom lekereskedni.
Ja, kérdés: Az OTP kitől veszi fel a hitelt, és kinek fizeti vissza? Ez is rövid távon Up-ra adhat okot. Nem?
cca 11 oldalt kellett visszaolvasnom, ki hogy reagált a hírre, de nem lettem okosabb. Gondoltam, holnap nem ülök ennyit a gép előtt, dolgoznom is kéne, de sajna muszáj lesz 8-tól megint a monitorra tapadnom.
Rövid távon lehet, hogy jó hír. Megértem hogy ki kellett húzni a slamasztikából az OTI-t, de most nem hitelválság van?! Kutyaharapást szőrivel?! Jó legyen, megyek a sodrással, de meglesz még ennek a böjtje. Ja, mikor is lesz böjt?
OTP részvényesek ide!