Néztem én azt Mester! De az előző két napos öntésből kiindulna a dél körüli ajánlatgyűjtésnek telintettem az 15xx ről történő visszakorrekciót.
K, Sz-a alapján nekem kellett volna h igazam legyen, és esnie kellett volna -14,99%-ig.
Ergo: a héten kétszer jó egyszer rossz a TA, attól függően h a nagyok öntöttek v sem.
Nem lett volna szabad semmilyen poziba visszaugranom oszt kész!
Helyes . Egyetlen kormány sem oldja meg az egyes emberek problémáját .(Szűk körtől eltekintve) A saját cselekvés a legjobb síránkozás helyett.
Én még soha nem vártam egyetlen kormánytól sem juttatást, ezért nem is csalódtam.
Szvsz annyira tönkretették ezt az országot 90 óta, hogy nem lehet csak úgy ukmukfuk rendet tenni sem a gazdaságban, sem a társadalomban, főleg, hogy összefügg. Olyan alapvető struktúrális gondok vannak, hogy én sajnos nem számítok semmi jóra, így ez alapján gondolom át az életstratégiám.
ez igy van
nemhiaba mondogattam en is hogy egy kis penzbol mindig eg kis foldet kell venni
meg ha nemis hasznalja az ember akkor kiadja berbe vagy valami de legyen meg...
esetleg beulteted gyumolcsfakkal es par ev alatt termore fordul
a mezogazdasag nemsokara bomba uzlet lesz azt hiszem
es a partok is amikor majd kampanyolnak a nyugdijasok helyett lehet hogy jobban tennek ha a parasztok szavazataira figyelnenek
mert akik dolgozni akar azok mindig tobben vannak mint akik nem
Hosszú távon nem probléma, ill. a csúcson el lehet adni (Au, Ag)
Az urán ellenben jelenleg mélyponton van és egyes uránbányák ennek ellenére 2-3 hónap óta folyamatosan emelkednek.
elméleti lehetősége persze megvan, de nehéz meló lesz, különösen, hogy teljesítménykényszert, emiatt kereskedési kényszert fogsz érezni... Na ha ennek sikerül ellenállni, akkor menni fog.
Spanyolországban például visszamentek a földekre dolgozni.
Meg akinek földje van az visszament földet túrni.
Ugyanis első számú szükséglet az hogy legyen mit enni.
Spanyolországban mikor még nem volt válság örültek hogy
volt aki dolgozott a földeken olcsón.
Ezek román vendégmunkások voltak.
Ha ez akkor nem ment volna végbe akkor spanyoloknak meghalt volna
a mezőgazdaságuk.
Nálunk tejgyárak zártak be paraszt bácsi nem tart állatot
mert multi a sok nyugati cuccaival kiszorította a versenyből.
Nem beszélve az adókedvezményekről.
Éhen fogunk halni.
Vagy a válság rá fog kényszeríteni minket a mezőgazdaságunk
előtérbe hozására.
volt egy baratom es amikor fuveztek vagy berugtak akkor en sosem
de attol fuggetlenul tulajdonkeppen mindig tudtam azonosulni a hullamhosszaikkal a hangulati ingadozasaikkal, tehat ertsd ha reszegek voltak akkor en is virtualisan reszege azonosultam :)
egyszer ram nezett
komolyan es azt mondta
neked nem is kell szivnod, te mar ugy szulettel hogy be vagy szivva.... :) hahahaha
nem tudom, a válság miatt szerintem most épp a nemesfémekben fújják a lufit. Mint ipari alapanyag biztosan nem kell a kutyának sem majd a következő években. Akkor minek az árfelhajtás? Speki cucc....
Te elhiszed a betétbiztosítás és az állami garanciavállalás biztonságát egy közelgő államcsőd előtt, ami jelen pillanatban elég valószínű? Én egyre kevésbé. Lehet, hogy a dollárt/eurót a párnába világ jön el hamarosan.... :-/
egszen hajszalpontositva az adatokat a penteki zaroar alapjan a tokem 83,6%-at buktam el, ehhez 611%-os nyereseget kellene csinalnom hogy visszakeressem...
sikerulhet? :)
Ott van Spanyolország.
Egyik nap még építkezések folytak másik nap meg már minden megállt.
Olyan hirtelen és olyan gyorsan jött a válság hogy még felkészülni sem lehetett rá.
Indexeken már látszott a brutál esés.
Na meg az is hogy a bush kormány csak asszisztál.
OTP részvényesek ide!