bírd ki vasárnapig. egy dolog számít: milyen áron van kibocsátás...20? 150? szerintem jóval 100 felett lesz, az ingatlan után 200, az 500 az 5 év legalább
nekem tök mindegy mennyi lesz. kis nyerőben ültem már papíron 18 hónapot, de mondjuk azt nehezen hiszem magamról, hogy mondjuk 150-ről hirtelen leesik 135-re, akkor nem szórom ki a francba az egészet...
Hol? Hát nálunk :-) Azért a 7M részvény nem is olyan sok...... Ha 50K-s pakkokkal számolok akkor kb 125 embernél ki is jön a 7M kb. De ha 10K-s pakkokat nézek akkor max 650 embert jelent a 7M. Ez azért nem sok. De ha benindul a buli akkor sokkal több ember fog benne fantáziát látni. Én is hosszabb távra rendezkedtem be.
Figy...az a baj, hogy beírtad azt hogy "HA" minden összejön...de ezt előre sajnos nem lehet tudni, hogy mi az ami összejön mi az ami nem; ezért spekipapír. Ha MINDEN összejön, akkor minimum 500 fölött sztem.
Tudom hogy ez tippelés,de vajon kinek mi a véleménye mennyi lehet a humet,ha minden összejön neki úgy 2-3-év múlva.Tényleg mindenki véleménye érdekel.Ezúton is köszönöm előre.
docsa: azért mondjuk 500e darabot eladni sem könnyű. ismerve a piaci szereplőket, a brokik 100e után kifigyelik az eladót, még elé is shortolnak...egyetlen gyors lehetőség a +20-on álló népre ráönteni. Ahoz meg igen komoly lelki erő kell, hisz ha nem borítod rá, lehet másnap is +20-at megy, az meg 500e db-nál 10misi....komoly gond...
mondjuk nekem nem lenne mindegy ha 100k-t vennek hogy azt 70-n vagy 85-n veszem e meg....az 1,5mio HUF azaz 20% elteres a bekerülesi arban....az is azert vmi...persze ha az ember 160-ra varja akkor hajlamos elnagyolni.. .
Na ez az....ezért vagyok én is tanácstalan. Bár amennyit még rá akarok venni annál a mennyiségnél szerintem oly mindegy hogy 80-75-85 ön tenném meg :-) Ez már csak olyan lélektani dolog.
Igen.....50K felett :-) Bár ez megint csak viszonyítás kérdése hogy kinek mi a sok..... Mert lehet hogy ez másnak még minipakk :-))) Meg ami humiból már tétel, lehet hogy MOL, OTP szinten még semmiség.......
Humet szerződések, 2006Q1
Jó eredmény, frankó szerződések, katt a linre!
De nem kellett volna ezeket a bejelenteni a BÉT honlapján???