Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 04. 07. 08:38

VÁLASZTÁS 2006 - Te kire szavazol?  

ebbe a topikba csak annyit írjatok, hogy melyik pártra (pártokra) fogtok szavazni és pár mondtaban indokolhatjátok, ha akarjátok.

Mindenki véleményét köszönöm!

A topik mottója: a politikusok a hatalomért küzdenek, nem a Ti érdekeiteket nézik (tsztelet a kisszámú kivételnek) - fanatizáltan egymásnak esni miattuk őrültség! Csak nyugodtan, békésen...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Tbarna 2006. 04. 07. 11:20
Előzmény: #78  Törölt felhasználó
Tisztelettel kérek mindenkit ,olvassátok el a topik szerzőjének kérését. .
A hosszabb lélegzetvételú gondoltatoknak és egyebeknek meg nyissatok egy új, saját topIkot.

Kösz

Törölt felhasználó 2006. 04. 07. 11:16
Előzmény: #60  Törölt felhasználó
a HVG-ben volt egy jó összefoglaló a pátrokról...teccett. én miépes vagyok.
Törölt felhasználó 2006. 04. 07. 11:16
Viktor a hiteles?

Ez azért erős!

Harcos liberálisból populista népfrontos lett.

Fodorral vállvetve indult! Hol van mára a Fodor?

Hol van Rockenbauer Z., Wachsler T.?

Nekiment az Antalnak, aztán a halálos ágyánál megtért! Elindult liberális oldalról konzervatív irányba.
Közben majdnem széttaposta az MDF-t.

Torgyánnal kötött szövetséget (!!!), akit korábban ő is kiröhögött!!! Aztán ledarálta az egész FKGP-vel együtt.

Átcsábítatta a Tölgyesit, aztán mert kritizálni mert még a listára sem vetette fel.

Végül: a Csintalant (!!!), a Szűröst és a Pozsgait is a keblére ölelte. Vasárnap a Csintalan piásan ott dülöngélt körülötte a nagybeszéd után!
Meddig lesz rá szüksége?

2002-ben a Kövér teleszájjal "panelprolizott" most meg a kikéri magának ha valaki ezt felemlegeti a Fidesznek?

Bp-re 4 évig alig-alig engedett +pénzt, ma meg már BP-ügyi minisztériumot akar. Egy várost egy minisztériumból irányítani? Minek az önkormányzat? Még egy minisztérium? Így lesz olcsóbb állam?
Debrecennek, Kaposvárnak jól ment 98-22-002-ben! Hála Istennek!!! (nem sajnálom tőlük)... de mi volt Pécsen és Miskolcon???

A tőzsde 98-tól 2002-ig hibernálta magát!
Előtte és utána ment! A befektető a pénzével szavaz, kockáztat! A döntése és a kockázat valódi! A többi csak duma!

Ez nem egy tőzsdefórum???

werkaz 2006. 04. 07. 11:15
Előzmény: #76  Törölt felhasználó
MOndhat bármit. Szólás szabadság van. Azért mert pl. nem járok válogatott meccsre még szídhatom a magyar focit ahogy van nem ?
Törölt felhasználó 2006. 04. 07. 11:14
Előzmény: #74  Törölt felhasználó
Vannak még olyan buták, akik azt hiszik, ha nem mennek el, akkor nem felelősségük egy rossz döntés, egy rossz végeredmény?
Aki nem megy el szavazni, jogos-e, ha utána bármit is mond bárkiről, bármelyik pártról?
Törölt felhasználó 2006. 04. 07. 11:09
Előzmény: #73  Törölt felhasználó
Pedig jót akarnak..., le van írva...
Törölt felhasználó 2006. 04. 07. 11:08
Előzmény: #69  Törölt felhasználó
Egyetértek, a lényeg, hogy mindenki elmenjen szavazni, ki-ki a saját meggyőződése szerint. Nem értek egyet azokkal, akik azt mondják, hogy mindegyik ugyanolyan, le vannak sz@rva, nem szavazok egyikre se. Kritikusan kell állni minden politikushoz, de a népakarat kinyilvánításának jobb módját még nem találták ki. Aki nem szavaz, az ne szídjon senkit se.
Törölt felhasználó 2006. 04. 07. 11:06
Előzmény: #72  Törölt felhasználó
Ahol a Sátán van?
Törölt felhasználó 2006. 04. 07. 11:00
Előzmény: #70  Törölt felhasználó
Mennyien fogunk mi emberek, a pokol kénköves tüzébe kerülni...
Törölt felhasználó 2006. 04. 07. 10:58
Előzmény: #66  Törölt felhasználó
Ha a Fidesz 2002-ben nem viszi be a hátán az MDF-et, akkor Ibolyka visszament volna szövőnőnek.
Törölt felhasználó 2006. 04. 07. 10:56
Előzmény: #62  saru
Miért?
Talán, mert ha ezek mind bejutnának, akkor az Szdsz a legkisebb lehetne csak?
Törölt felhasználó 2006. 04. 07. 10:55
Előzmény: #66  Törölt felhasználó
Fideszre.

Mszp-s Feri nem szimpi, kicsit saját harcnak tekinti ezt...Szdsz egy lézengő ritter..oda áll ahol neki a legjobb...MDF szimpi csak megosztja a jobboldalt. Viki sem a legjobb, de ebből a mezőnyből nálam igen. a kispártok pedig elveszett szavazatok lesznek.
Minél több párt van bent szerintem annál jobb lenne az egész. a részvétel pedig szerintem átlagos lesz. Sokan vannak akiket hidegen hagynak a dolgok. ezekkel az emberekkel nem értek egyet. semmilyen jogalapja nem lesz bírálni a leendő kormányt, bárki is legyen az. hiszen ők még azt sem tették meg hogy mérlegeljenek és elmenjenek egyet x-elni.
saru 2006. 04. 07. 10:53
Igazad van !, éppen azért tettem fel a kérdést, hogy az általunk ismert válaszból levonjuk a következtetést, ki-ki saját maga részére !
Törölt felhasználó 2006. 04. 07. 10:49
Előzmény: #62  saru
Saru, a választ te magad adtad meg: "fontossági sorrendben". És a média kinek a kezében (zsebében) van?
Üdv.
Törölt felhasználó 2006. 04. 07. 10:45
Előzmény: #53  zsosz
Milyen szövetségről beszélsz?? Ha engedett volna ma MDF sem lenne, úgy mint a kisgazdákból !! Torgyán / aki visszalépett OVI javára 98-ban / már sehol sincs, Szabadi Béla kormányból a börtönbe került !! Ibolya legalább kiállt a függetlensége mellett , nem engedte meg, hogy a farkas megegye !! Tegnap elég jól teljesített !!
Törölt felhasználó 2006. 04. 07. 10:45
Előzmény: #61  Törölt felhasználó
Én a Fideszre.

Nekem GyF és Kuncze hiteltelen , az MDF pedig lehet, hogy elvesző szavazat.
werkaz 2006. 04. 07. 10:45
Előzmény: #61  Törölt felhasználó
Az előző kormányváltás egyértelműen a centrum megjelenésének volt köszönhető. Ha csak a a centrum szavazóinak a felel került ki jobbról akkor is ügyes húzás volt. A 2. fordulóra meg szépen kiderült merre is dől az a középen állás.
Törölt felhasználó 2006. 04. 07. 10:44
Előzmény: #59  Törölt felhasználó
Parlamenten kívüli pártként csak a Harmadik Út jöhet számomra szóba. Persze Csurkának már ideje lenne eltűnnie a politikából, de addig is a fiatal Jobbikosok kordában tudják tartani az öreg hülyeségeit.
saru 2006. 04. 07. 10:44
Előzmény: #55  Törölt felhasználó
Véleményem szerint a parlamentbe a következőket kellene bejuttatni, tehát ezek között kellene választani fontossági sorrendben:

1. / MSZP
2./ SZDSZ
4. / CENTRUM
5./ MDF
6./ FIDESZ
7. / MIÉP, JOBBIK, HARMADIK ÚT

Nagy kár, hogy a médiák a CENTRUM-ot és a HARMADIK UTAT a bejutástól kizárják !!!!!!!!!

Miért ???????????????????????????????

Törölt felhasználó 2006. 04. 07. 10:42
Előzmény: #56  Törölt felhasználó
Én a Centrumra szavazok!
Remélem többen gondoják úgy ,hogy ez nem kidobott szavazat és remélem a parlamenti bejutáshoz szükséges,de legalábbis a legutóbbi szavazásnál magasabb eredményt fog elérni!
Szerintem a leg egészségesebb program!

Topik gazda

Laurion
Laurion
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek