Az origon van az első kommentár:
Jelentős árbevétel-növekedés jellemezte a Synergon Csoport működését 2006 első negyedévében a bázisidőszakhoz képest. A cégcsoport közel 100 millió forintos céltartalékképzés melett csak a Synergon Nyrt. ért el 20 millió forintos adózott eredményt, csoportszinten 15 millió forint volt a veszteség.
Azért ez a 100millás céltartalék nem olyan rossz. Reméljünk, vagy stoppoljunk ez itt a krédés!
Csákány!
Itt az eredmény. Az üzemi eredmény jó, az adózás utáni 20mika nem túl sok. Remélem a piac nem szakítja be 800-ig!
Azért kicsikét jobbat vártam:(((
Kíváncsi vagyok a vájtfülűek véleményére is!
Nehez mesterseg ez az ejjeli orkodes :)) Na de terjek a keresedre. A Synivel ugy nez ki, hogy nem sok baj lehet a nem tul hosszutavu jovoben is, tehat a Synivel nincsen baj.A baj ott van, hogy ha nem csesz ki veled a Syni, kicseszik a tozsde a Synivel, na meg a reszvenyesekkel. Tanci-tanci ebben is volt, van , lesz ....nehez dolog lesz kiugrani a maxon (eddigi tort. max 4ezer feletti ), de meg kell probalni.
Az 1800-rol most nem regelnek egy hasonlat peldaval, mert faradt vagyok es keszulok aludni :))
Udv
synergon