A Budapesti Értéktőzsde Vezérigazgatója a Phylaxia Pharma Rt. által alaptőke-emelés keretében kibocsátott 1,427,432 darab, egyenként 100 forint névértékű névre szóló törzsrészvények tőzsdei bevezetése tárgyában folyó bevezetési eljárást megszünteti.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=64815
Zsosz, írod.
"Egyébként csak duplázásra érdemes venni rv-t? 20-30% (ha csak annyi realizálódna) az smafu??:-))"
Igen. Speki papírnál nálam min. 50, de inkább 100% nyerő lehetőség kell, különben nem éri meg ülni benne, nem éri meg vállalni a -10, -20...% bukó kockázatot, stb. stb. Lehetőségről írok persze. Tehát lehet, hogy kénytelen leszek kevesebbet is realizálni. A Phyllel az a baj, hogy a lehetőség is csak +10, 20%. Az meg kurva kevés többhónapos beleüléshez, legalább ugyanekkora bukólehetőséghez képest.
Mennyi az esély arra, hogy onnan infók jönnek ki?
Ha mondjuk elindul a tárgyalás közben valami, akkor az pusztán spekuláció, vagy pedig érdemi hír hatására lesz?
Hozzátenném, hogy az után, hogy az elmúlt hetekben a részvények 70%-a gazdát cserélt. Nem hiszem el -és nem is ez látszik a történésekbôl-, hogy valaki ne gyüjtögette volna igen komolyan. Na mindjárt kezdôdik a csörte. :)
Törölt felhasználó2006. 03. 02. 12:40
Aki akart beszált aki akarta kidobta.
Kiváncsian várom mi lessz a vége :))
Soha nem született kötés 30 forinton, ezen ne vitázzunk már, ez biztos! :) Legalacsonyabban 47 forinton született kötés. 99-ben pedig 150-300 forint körül járt az árfolyam, elôtte pedig volt 800 felett is. Na ezek tények kérlek. :)
De miről elmélkedne 3 napig,balta?
Szakértői véleményt megkapta,kiegyezni is volt ideje tavaly óta.Nyílvánvaló időhúzást nem indokolt engedélyezni.Formai hibákat találhat esetleg, illetve szakértői pontatlanságokba köthet bele talán.
tszabi
Nem voltam gép előtt, most néztem csak vissza, hogy mi is volt és gondoltam azért lereagálom mielőtt jönnek a nagy leöntésről, meg nem lesz per, meg mittomén kitalált sztorik.
Magukról a licenszdíjakról tud-e valaki valamit, például hány évig kell fizetni őket? Meg a 2003. októberi jogerős döntés után az azóta eladott termékekért fizet-e a CEVA rendszeresen, vagy az azóta járó licecnszdíjat is kamatostul akarja rendezni a Phylaxiával?
Phylaxia: lesz-e tőzsdei bevezetés?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=64815