Nem mindennapi a Humet mai teljesítménye, az eddigiekben 45 és 61 Ft között, 35%-os sávban forogtak a papírok a kereskedés során. A kötélidegekkel rendelkező spekulánsok igen szép napot élhetnek át, főleg ha jókor adtak-vettek.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=63143
Ez Humet rally mentesség nagy feszültséget vált ki az emberekből. Láttom nem én vagyok itt az egyetlen, aki ingerült egy kicsit. Számomra teljesen érthető. Tudom, hogy türelmesnek kell lenni, és ne rakja be az ember nélkülözhetetlen pénzét a humetbe, de én akkori kimondom: Csalódtam a Humetben. Többet vártam a gyorsjelentés után, ebből meg adódik a feszültség.
Gubaan: Azt mondod nincs lóvé, közben meg az eco-t is sponzorálod, vagy akarod??? Van itt még lové. Gondolom te is úgy véled, hogy ha nem indul meg egy 20% os rally, nagyon nehezen szórod majd vissza a packodat. Ezért nyomd meg a vétel gombot otthon!!! :-)))
Neked az szapulás volt??? Hogy lehet vki ennyire érzékeny?
Hogy őszinte legyek, nem érdekel mennyi malma van! Ha jól emlékszem a forgalomról írtam le a véleményemet.
Azért az is vicces, hogy beírsz itt nekem, hogy hogy merek véleményt mondani az agriról, erre te meg fikázod a humetet....cccc....túl sok ész nem szorulhatott abba a pici agyadba!!!
"Nem egy Humet-szintű részvény, az biztos, úgy szidd!"
No mindenesetre jót szórakoztam a leveleden, írjál máskor is! ;-)
Törölt felhasználó2006. 08. 22. 17:03
gratulálok a győzelemhez! magunknak meg egy kis rallyt kivánok! persze, egyedül nem megy...
Közel 8k-t adtam el 67-en, de a többit már nem adom el, alacsonyabb áron szeretnék venni, TALÁN holnap még nem késő..
Törölt felhasználó2006. 08. 22. 16:39
shaffi, te jöttél le 1170 db-bal? elkelt mind, vagy van még párezer?
Törölt felhasználó2006. 08. 22. 16:31
kicsikéim, volt-e valaki sörözni? erről valahogy megfeledkeztetk. lehet, hogy senki nem vette magának a fáradságot/bátorságot, és mindenki a másikra várt, hátha hireket hoz a VEZÉR állapottyyáról? szépek vagytik, mondhatom!
A mostani áfolyama meg 40 ezernek felel meg az jobb mint a 26 ezer, mivel pár éve volt egy tizedelés, ezt tudnod kellene, ha mindent tudsz a részvényről.
Kedves Firenze!
Nem tudom miért szapulod az Agimpex-et!
Van 1 tucat malma, benn van a bioüzletben,
a müzlitermék-gyártásban és az egyik malmát Békéscsaba belvárosában most alakítják lakó- és irodaközponttá!
Tudhatnád, ha éllátogattál volna a www.agrimill-agrimpex.hu honlapra!
Ez 2007 ingatlancége, nem a Fotex!!!
Mellesleg az éves 1500 forintos osztalék is jónak számít kategóriájában és 2000-ben 26000 Ft is volt a tőzsdei ára !
Nem egy Humet-szintű részvény, az biztos, úgy szidd!
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=63143