A tőzsdével pont nem foglalkozik senki. Itt bármit lehet csinálni. Néha elkapnak valami kis halat, a nagyok meg úgy semmizik ki a kisbüfiket, hogy arról könyvet lehetne írni a sztorikról. Kis papíroknál mi ment néha! De a MOL némelyik nagyobb esésése, meg csak az a tény, hogy sikerült 3 évig 3K alatt tartani abból is lehetne néhány fejezet. Szerintem az OTP-nél is lehetne!
Attól függ, mol addig menedèk ameddig magas az olajár + nem kap különadót + lóg a levegőben a nis és az ina. Nem vagyok a mol ellen mivel az otp a fő tulaj.
Akar igazad is lehetne , de azert nincs mert megis esett :D 300+ milliardnyi vevo mar igy gondolta hogy neki megeri 46 es 38 kozott… megjegyeznem ez kb ha egy atlag (jonak szamito) 6 milliardos nappal szamolok akkor ez kb 50 napi forgalom ezt toltuk le 8-9 nap alatt
Szerintem ez olyan értelemben pozitiv hogy igaz 310k nem kevés darab szám de ott volt a másik oldal is tehát megvették.... záróban már nem volt lekötés . szerintem akkor kéne aggódni ha forgalom nélkül esne....
Mára -holnapra vártam a végét . Ha Amerikát követjük lefelez innen is .. Mert ott lazán eshetnek van még tér lefelé bőven egy hétre is . Vagy MOLba megyek vagy cashbe ha holnap nincs aljunk . Akkor elfogadom hogy 50%-os korrekció jön ..
Rossz szőkét, meg rossz Pétert szidtok. A ájer Erdőbénye felől terjeng. Legnagyobb bizonytalanság a belső szektagyűlés okozhatja. Lehet, hogy a 2027-es költségvetés és a csepegtetett új adótörvények adhatják be a mélyütést! Menekül a tőke a magyar részvényekből. A jól értesültek már tudnak valamit? Mennyi Lengyelországban az árfolyamnyereség/osztalékadó? Bankadó? Meddig tart még az adótörvényes "brainstorming"? A javát még nem tudjuk.
Én írtam néhány napja, hogy nem lehetett véletlen az időzítés. Kizárt, hogy korábban nem tudták. Gondolom a vagyonalappal, ahol nem lehet kinyomozni ki a tulaj, szálltak ki korábban.
OTP moderált