Én azt szeretném, ha felugrana. De vizsgálgattam az RSI, MFI, ADX mutatókat. Ezek alapján még lefelé várható. RSI, MFI alacsony, ADX magas. Mit gondoltok erről?
-Equilor: -Az elemző szerint az OTP vezérigazgatójának nem sikerült megnyugtatni a piacokat. Egy szerdai konferencián Csányi Péter beszélt arról, hogy az orosz leánybank jövőjéről az év végig születhet döntés, de nem közölt újdonságot ezzel kapcsolatban. Takács András úgy vélte, hogy a november 11-én esedékes harmadik negyedevés gyorsjelentésig fennmaradhat a volatilitás a bankrészvény piacán.
Ne légy már ennyire izéééé, Fundin fia Balin... a viccnek is van határa :D Már régóta nem járunk mol topikba fikázni (mert már jó is lett a mol :P, köthetnél végre békét velünk legalább ebben topikban! :) Mit szólsz hozzá?
Kivétel ha a héten 40K fölött zár jóval. Mennek ki a 40K-alatti stopok, forgalom is van 20-milliárd forint .Ne, hogy az ékelődés jöjjön be 35K-célárral. Az esés sebessége ugyanakkor jelzi, hogy az ék formáció működhet, az árfolyam még ennél is sokkal mélyebbre eshet, reális esélye van annak, hogy az ék kiindulási pontjáig vagy azon túl fog eljutni az árfolyam-35K. Amennyiben nem működik a 40K- támasz, akkor további 4-5.000 pont esés érkezhet hasonló gyorsasággal a piacra, de erre csak extrém szcenárióként tekintünk.
Elképedve látom mi folyt a részvénnyel ma is. Azt gondoltam, hogy mar 40k felett stabilizálódunk és épitkezünk felfelè erre megint zuhanás.. meddig még?
OTP moderált