Ha valaki felfüggesztés alatt újra regisztrál azért, hogy a pár napos büntetés letöltése helyett tovább fórumozzon, az a moderáció megkerülése. Engem moderátorként ez eléggé zavarna. Szerintem azokat a fórumozókat is zavarja, akiket lámának akarnak nézni.
Eszemben sincs, miért tiltanálak ki Téged? Viszont ahogy olvastam a hozzászólásokat, nekem is az a gyanúm, hogy ugyanaz a személy, de azon kívül, hogy esést vizionál, még nem írt olyat, ami szabályszegés lenne. Ha ezt kiirtjuk, akkor tényleg szemellenzős, only long topic lesz.
Értem. Szóval ha 47.5 felett tovább ment volna akkor maradsz. Így hogy lefordult, most már eladás. De nem ám 46.2 n, hanem 47 ezren ha véletlen újra eltámolyog oda. Nem fogják figyelembe venni az óhajod. A piac kegyetlenebb ennél. Átgázol rajtad.
Ha már azt ígérted, hogy moderált topik lesz, akkor a nyilvánvaló trollkodások esetén magadtól is léphetnél! Ne hidd azt, hogy az ide is utánunk jövő, idétlen hülye gyerekek miatt lesz majd olvasott a topik! Ha úgy gondolod, nyugodtan kitilthatsz! Még soha sem volt benne részem, de ha megteszed, nem én fogok rossz színben látszani!
A szokásos záró.Megint lebaszták a végére.Az látszik,hogy ezen a szinten már nagyon nehezen tartja meg magát,és gyorsan tud lefelé jönni.Azt gondolom,ha a napokban elvergődik 47ezer közelébe megválok tőle.Egyre nehezebben tudom elhképzelni,hogy ez ebben az évben 50ezer legyen.Ahhoz szinte tökéletes csillag állás kellene.Hiába,nagyon magasan vagyunk.Innen pillanatok alatt ütnek rajta lefelé 3-4 ezer pontot.Ezt be kell látni.
Amit látni, amit én szoktam spekázni. Az olaj szinten maradt 15:00-16:00-ig, majd 16:00-kor látványosan beszakadt a brent 100, ideig-óriág, ami elég ahhoz,h az USA tőzsdéket még tovább reptesse, buy a világba. FED utáni 2 nap kalapács söpöben, ma GAP-es ugra. NQ dettó + 1%-os GAP, de már +2%. DAX meg USA nyitó után -0,5%.... várta a NAGY likviditást, csak nem jött, azt is lerealizálták. Az OTP mit csinál? Ha nem megy a 46600 se, akkor arra vár,h USA forduljon, én ezt látom bele. BTC +6% kitört. NQ +2% kitört. S&P +1% kitört. Most ezeken a sor, kérdés meddig.
OTP moderált