Az ék alja 44000+ a teteje 47000-47280-47460 összehúzásából adódik. https://ibb.co/VW7yckTK Újrarajzoltam,, hogy kevésbé emelkedő legyen a tető-vonal, 1 vonal érintse mind a 3-at. Ezt a vonalat odaraktam az aljára is, hogy az emelkedést próbálja vizionálni. Így kész a sáv. felső kép napos. 46800-at írtam a fő szintnek, valójában a tetők 46780-790, éppen, a mai záróval egyenértékű. még a pattanás "lehetősége" ott van, piros nyilak, ha megtartja a 46800-at. 47000 elakadt elsőre, másodjára átvitte. 47280-on átment, új csúcsnál picit elakadt, másodjára? Majd kiderül holnap / később. Görgessetek lentebb, mert a 2 képet egymás alá tettem, tehát a lenti kép: 1H órás, a fekete vonal az aljak vonala, történt egy bebikázás, felső párhuzamos: kék. ezek a zöld emelkedő akármik az Impulzusok. kb. középen volt egy csökkenő csatorna, amiből trendszerű kitörés jött, folytatódott tovább az emelkedés. 46580-al nagyon megküzdöttek, talán ezt mondanám "kritikus" szintnek. Röviden, amíg a feketét legalább nem töri hirtelen, erővel, forgalommal addig nincs semmi. Ha töri is, ez csak órás, a világba nem emelkedhet óráson, arra való a napos-hetes. Lou70-nak megígértem, hogy próbálok nem túl sokat írni, és ha írok is, visszafogottan, marhaságmentesen.
Én csak összeraktam a Farkasfű rajzát és a te általad mondottakat (emelkedő aljakat összehúztam). Ha ideveszem még daniel kimerülő RSI felvetését, akkor örülünk, mivel megjött a forgalom és az RSI visszament 50 fölé. A golbális piaci történések most úgy látszik nem hatnak az oti-ra. Délelőtt azt mondtam, hogy azért nem lett TS k.o. mert RSI 70 / bolitető megfogta. Gondoltam ez délutánra / holnapra már nem fogja meg... Hátha kiütjük!
piros vonal + alsó kék, még mindig ék. De ez bármeddig szűkülhet. és kb. a sáv közepén se jár. Kérdés: mitől esne? Bankadót-különadót eltörlik: attól biztos nem. Kamatstopot eltörlik: attól biztos nem. Luminor-os hírt szerintem ignoreálták a befektetők, Én annak tulajdonítom,h 47k-ról visszajött 44k-ra. Beárazták, hogy még sincs Luminor. Ha meg mégis, akkor 2 nap megint +1000-1500. Putyin addig küzd, hogy a koporsóban köt ki, majd jön helyette egy olyan valaki, aki leállítja ezt a marhaságot. Ha megáll a MOL emelkedés, MOL autóból ki, OTP autóba be. BUX ATH.
Én kicsit távolabbról rajzoltam. https://ibb.co/1G8gjsyV Korábban rajzolgatták többen azt az éket, amit letört végülis. ez a vékony piros vonalka, kb. vagy valami hasonló. Big Picture, a nagy sáv. Itt kicsit az látszik,h "ellaposodott a rakéta feeling", megy-megy, de már nem olyan intenzitással, mint előtte. 44000-47000-es sávban oldalazgat, várja maga alá a sávaljat, vagyis várta. 2-vel visszább bődületes rakétákat hozott a sávalj, most ez a 12. nap, és még mindig csak a pirosnál szuttyog. Ha te is úgy rajzolod a felső kék vonalat, hogy minimális emelkedéssel. Akkor 47000-47280-47460, és itt a vége. Pici divergens kierőlködés, pici új tető, jöhet le megint. AKÁR. Telizöld aljú nap: marobozu, felső szárat húzza visszafele maga után. "STOP 47000/47280".Ha akarnak valami érdemit, akkor menni kell tovább.
A napos aljakra oda lehet tenni a vonalzót, a tegnapi + a mai viszont a kitörés. Ilyenkor kerülnek elő a füzetek, rajzolgatók. 44000-47000 visszateszt 46000, nagyon ideálisan 3000-et kellene tovább száguldanunk, az 49000. Ha viszont az előző tetőket összehúzom, valahova 48300-ra várnám csak. Ha kevésbé emelkedőn húzom a vonalat, akkor 48k.
Én múltkor a TS kiütés fölött eladtam a pakkom egy részét és ment tovább az árfolyam mint a szél, szóval most nem adok el. Egyébként nem tudom mennyi TS78 lehet kint, de elenyésző 5milliós forgalma volt ma, nincs belőle nagy menekülés. R: 47460
kisbüfi nem mozgatja az árfolyamot, nem kisbüfi vesz 10 ezer darabokat. Nagy büfi van jelen a parketten ! ha 44 óta gyűjtöget akkor pár% ért nem ad el! szerintem most elengedték az árfolyamot (és így kijelenthető 44 körül bázissépítés volt) 10% alatt szerintem nem adnak el, 49 ig elmehetünk szerintem rövid úton.
Azt kell figyelnetek, hogy mi a TS hatása: áll egyhelyben, a TS kiütése után, vagy repül-e a tovább. 1. Leszívják a nyerőt. 2. Veszik tovább. Ideálisan kisbüfi TS KO +50-100 ,kiszáll. Vagy ha b.p. akkor csak 47000 stop.
Hi! 12 napos nyaralásból visszatérve: üdvözlöm az új topikot, remélem a trollokat távol lehet innen tartani. Ami meg az árfolyamot illeti, csak pislogok. Eszeveszett az egész világ. Kb. fejére állt minden, de az oti most megy felfelé. Konkrétan egyáltalán nem értem :-/ de örülök, végre újra szép zöldben vagyok...
OTP moderált