Sziasztok!
Azért hoztam létre ezt a topikot, hogy a Budapesti Értéktőzsde ezen négy meghatározó, de eltérő dinamikájú papírját (Delta, ANY Nyomda, OTP, Richter) egy helyen tudjuk elemezni és kibeszélni. A cél, hogy ne kelljen négy különböző topikot pörgetni, hanem lássuk az összefüggéseket, a tőkeáramlást a papírok között, és megosszuk egymással a technikai és fundamentális elemzéseinket, híreinket, célárainkat.
Rögtön kezdem is a DELTA részvényekkel, amiket erősen vételre ajánlok, mivel hosszú ideje tőkepiaci elemzésekkel is foglalkozok. Középfokon közgazdasági végzettséggel rendelkezem, felsőfokon pedig kommunikáció és média szakon diplomáztam. Delta részvényelemzésemet ezen a linken érhetitek el:
Andy Vajna öröksége: a Delta részvények - Emelkedés jöhet, vásároljatok hogy meggazdagodjatok
https://www.youtube.com/watch?v=cgSyOrfLB7Q
Delta Nyrt célárfolyamom: első körben 74.- Ft (fél éves időtávban), 1 éves távlatban: 100-106.- Ft.
Jó kereskedést és kitartást kívánok mindenkinek, főleg a Delta Nyrt részvényeseinek is! :)))
Pedig a vezérek ennyiért adják. https://bet.hu/site/newkib/hu/2026.09./Tajekoztatas_-Vezeto_feladatokat_ellato_szemely_ek_tranzakcioja_2026.09.07.__129528698
Richter friss: Folytatódhat a lefelé csorgás, bár a momentum még tartja egy kicsit az árfolyamot, így egy 50-100 forintos felfelé korrekció miatt még zöldben tud maradni néha a papír. Alapvetően már negatív trendbe fordult a papír, csupán illúzió a zöld hangulat.
Richter Update: kiesett az emelkedő csatornából, ezért elveszett a pozitív momentum a papírban. További lefelé tesztek jöhetnek. Korrekciós fázisba került, kitarthat a lecsorgás hosszabb távon is. Lefelé célárfolyamom: 11,480.- Ft. A kérdés, hogy már szeptember vége felé teszteli-e ezt a szintet, vagy októberrre húzódik az árfolyam lemorzsolódás.
OTP Update: Visszaemelkedett 45,000 forint fölé a papír. Kitart a jó hangulat a bankpapírban. Nemcsak Csányi Sándor örülhet, de a kisbefektetők is. További emelkedésen a sor. Év végéig felralizhat a 48,000 forintos tartományokba. Ajánlás: vétel! :))) Én már intézem a vásárlásokat.
A Delta továbbra is tartja a nagyon erős 49-50 forintos zónát. Bíznak benne a kisbefektetők. Tovább emelkedhet a papír. Nemsokára 60 forinton jelenhetnek meg az újabb vevők.
A 48-50 forintos sáv nagyon fogja a DELTA papírokat. Emelkedés jöhet. Én már intézem a bevásárlásokat is. Remélem nem vagyok egyedül ezekkel a bevásárlásokkal. Hajrá Delta részvényesek. Nemsokára 70 forint fölött lesz az árfolyam.
Ezek jók amiket gyűjtessz: ANY hosszú távon kedvező előjelek, az idei választások miatt még ez az eredmény nem is látszik a profitban, sem az árfolyamban. Nemsokára ugrani fog feljebb. Úgyis egy korrekcióban vagyunk most. A Richter stabil, de rövid távon kissé visszahúzódhat, mert ősszel úgyis "sell market" lesz Európában és Amerikában is. M-TEL a folyamatos visszavásárlások miatt ismét jónak mondható, lesz az még 3,000 forint is. Jó úton vagy. Hajrá.
Üdv! Sztem kicsit optimista, én inkább cca. 52k-ra számítok. De ezt sok minden befolyásolhatja, Tramp, Putyin, háborúk, béke etc... Most az ANY-t kezdtem gyűjteni, de Richter és Mtelekom is jó árban van most, talán...
DELTA + ANY + OTP + RICHTER elemzések 1 helyen
Azért hoztam létre ezt a topikot, hogy a Budapesti Értéktőzsde ezen négy meghatározó, de eltérő dinamikájú papírját (Delta, ANY Nyomda, OTP, Richter) egy helyen tudjuk elemezni és kibeszélni. A cél, hogy ne kelljen négy különböző topikot pörgetni, hanem lássuk az összefüggéseket, a tőkeáramlást a papírok között, és megosszuk egymással a technikai és fundamentális elemzéseinket, híreinket, célárainkat.
Rögtön kezdem is a DELTA részvényekkel, amiket erősen vételre ajánlok, mivel hosszú ideje tőkepiaci elemzésekkel is foglalkozok. Középfokon közgazdasági végzettséggel rendelkezem, felsőfokon pedig kommunikáció és média szakon diplomáztam. Delta részvényelemzésemet ezen a linken érhetitek el:
Andy Vajna öröksége: a Delta részvények - Emelkedés jöhet, vásároljatok hogy meggazdagodjatok
https://www.youtube.com/watch?v=cgSyOrfLB7Q
Delta Nyrt célárfolyamom: első körben 74.- Ft (fél éves időtávban), 1 éves távlatban: 100-106.- Ft.
Jó kereskedést és kitartást kívánok mindenkinek, főleg a Delta Nyrt részvényeseinek is! :)))