:D csak illegálban, nemhogy nem engedek senkit a gépeim közelébe de alusisakot is húztam a wifiantennára biztos ami biztos. UTP helyett pedig árnyékolt kábelt használok. De nem dugom be.
nekem az jött ki csodálatos vagyok, szép és okos, addig fogok élni ameddig csak akarok és lesz pár lottó ötösöm. Pedig meg se mondtam ki vagyok, ez az ai tényleg kémkedik hogy ennyire ismer.
Még azt is megkérdezném aki fiatalon fog meghalni annak hogyan kell élnie és pénzügyeket terveznie, illetve aki sokáig él annak hogyan kell terveznie. Több milliárd ember élt már a földön lassan lehetne eredméynt hirdetni.
le kell térkövezni a csipába. hűtővíz meg van. Tényleg, lehetne olyat hogy a vizszint alatt legyen a sziget magassága kicsivel aztán az hűsíti. Illetve a szemét és szerveshulladék elszállítás is automatizált lenne. Sőt szelektíven, a műanyag a vízfelszinen, a fémek pedig lejjebb gyűlnek össze.
lehet a meccseredmények mellett a szurkolói összecsapás eredményéről is kellene tabella. Vagy a focika részét hagyni is. De hogy ontopik is legyek, azt mondták majd a vízért lesznek az összecsapások, de valahogy mégis inkább az alkoholárusító itatók körül szokás összecsapni, nem vagyunk mi állatok.
viccelsz még ausztriában se hiszek! Mondjuk elbizonytalanodtam amikor maga(!) trump mondta azt hogy ott rettegnek a robbanó fákkal teli erdei városaikban. Az elég meggyőző volt.
Klímakamu