Verhetetlenek vagyunk ezt mindenkinek be kell látnia.JÓTETT HELYÉBE CSAK JÓT VÁRJ! BÉKE NYUGALOM BIZTONSÁG KISZÁMÍTHATÓSÁG Ez kell a MAGYARNAK. 15 évvel ezelőtt még a cirkuszt kedvelte! SOHA TÖBBÉ BALOLDALT!
Ott végzik ahol a többi ellenzék.Májusban már senki nem fog erre emlékezni. Most megy a "mi vagyunk a tóbbség" duma..de ezt már ismerjuk egy pár ciklus óta....Unjuk is, de ez van. Meghallgatjuk és utána behúzzuk a választást, mint mindíg. Ennyi a nagy történet
Emlékeztető!!! KÖTELEZŐ OLVASMÁNY A MINDEN ŐSBOLSEVIK ÉS TISZÁS ELVTÁRSAKNAK IS! Kedves Péter! Jössz a süket, kommunista propaganda dumáddal! 2010 előtt ugyan mi a gyík farka történt? Az elvtársaid kirabolták az országot, a rablóprivatizációval, de ezt megelőzően egy kicsit olajat szőkítettek is. Ha jól tudom, mert jól tudom, mert még élek, a nép azaz az ország vagyonának 85%-a a balliberálisok tulajdonába ment át. Csak úgy, minden ellentételezés nélkül! Vágod már nyalóka? Ezt követően Gyurcsány a szemkilövető, Bajnai a libás és a többi elvtárs multimilliárdos lett. Mindent vittek vagy eladtak. Majd nemes egyszerűséggel, az országot a gazdasági csőd szélére vitték. De, hogy ne unatkozzon senki, 2.5 millió embernek, a svájci frankos kölcsönt is a nyakába varrtátok. Mivel idehaza csak a minimál bér jutott, a fiatalok elhagyták az országot. Soroljam még a bűneiteket? Büdös rohadt gazemberek vagytok, mert minden szörnyűséges tetteiteket Orbánra kenitek. Adjátok vissza a nép vagyonát, aztán sírhattok, hogy dolgozni kell!SOHA TÖBBÉ BALOLDALT.
sajnos ez már összeesküvés gyakorlat kovid ota-izrael gazdaságilag elfoglalt-politikailag meg oroszok és nyugat harcol az országért.orbán orosz oldalon áll -de probál nyugatra mászni.és kinához is.amugy mindenki mondja meg magyarnak és orbánnak 4 ora alvás kevés -ezért beteg mindkettő agya-orbánnak is kell a 6-7 ora de magyarnak 7-8 ora alvás kéne -folyamatosan és ezt nem én találtam ki -psziologia-meg pszichiater. ez tapasztalati tudás
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!