BoBynaknmegnyitottam a Rothadó Magyar gazdaság topikot, imádja témat, és itt süllyed ninden a francba, szétlopnak mindent szerinte, fizetéskèptelenseg jön. Jöhetnek a magyar gazdaságot savazo gindolatok, és mellé a folyamatos ATH Bux gondolatok.
Na látod! B+! Hova, hova? A te két sza.os gatyádra! Legalább tessék tájékozódni, mielőtt hozzászólsz valamihez! Bár lehet, hogy hül.ének lenni a legjobb! Boldogok a lelki szegények!
Gondolom, neked már nincsen rá szükséged ilyesmire, mivel a kis fütyfürüttyödet vagy fityfirittyedet (neked már olyan mindegy) már az Orbán Viktor sem támasztja fel! Hiába írogatsz ilyen blődségeket! Talán tetszene előbb tájékozódni rendesen, mielőtt valamit leírunk, kijelentünk! Hülyeségeket én is tudok beszélni, de minek? Attól még hül.ébb lennél! És akkor ott vonulnál a Békemenet első sorában! Bár lehet, hogy már most is ott vonulgatsz! És büszkén rázendítesz: Százados úr, sejehaj
Arra legutóbb 2014-ben volt lehetőség. A többségnek nincs igénye rá. De addig is bármi jobb, mint a fidesz, amelyik tízezermilliárdokat herdált el a kormányzása alatt, ami hiányzik pl. a közinfrastruktúrából. Ilyen gyalázatosan rossz kormányzásnál csak jobbat lehet produkálni.
A csürhe része te vagy, b+! Itt az emberek nagy része vár változást és nem olyant, amilyent te szeretnél! De még mindig nem kaptam választ a korábban feltett kérdésemre! Az intelligenciára neked is szükséged lenne, de ennek sajnos nyoma sincs!
"16. Eur ára évek óta kb ezen a szinten van :)))) " És akkor mi van, ha 3 éve átlag 400 Ft az Euro? Ez aztán nagy teljesítmény!!! Ez aztán a kiszámíthatóság! Ez aztán a biztonság! Amire mindenki vágyik, ugye? 2010-ben mennyi volt, kormányszóvívő "úr"?
Kb az jut eszembe erről az ellenzeki csurhe rol. Magam részéről várok egy változást, de egy intelligens szakértői kormányt szeretnék, de nyoma nincsenek . https://youtu.be/J2Bx19qJ_Vs?si=O2VJKdBDP1bexmas
Rothadó Magyar gazdaság, minden nagyon rossz.