Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Sajnos azzal,hogy nem mentünk még el ettől a szutyok társaságtól csak magunkat idegesítjük,ők leszarják úgy ahogy van. Ha a pénzveszteség nem is számít (én pl. ma venni akartam az esésben) akkor legalább az egészségünk miatt muszály lépni. Én úgy gondolom,hogy megér párszázezret,hogy nyugodt maradjak és ne menjen el a kedvem a tőzsdétől. A hétem még benézek az erstébe.
Már a telefonon is technikai hibát ír ki szóval itt most komolyabb a baj. Általában,ha nekem nem megy a laptopon akkor ott más hiba van,nem segít a böngészőváltás. Hihetetlen,hogy ezt így van pofájuk üzemeltetni. Próbáltam volna nem kidobni az ablakon azt a 4-500ezer ft-ot amit a bankváltás elvinne,de 1xüen nincs más értelmes döntés.
Nekem azóta is csak kőröz,pedig már a gépet is újraindítottam -az szokott néha segíteni ,de most semmi. Innen tényleg el kell mennem,nincs értelme mire várni 5 hónap után már,ennyit tud az otp.
Köszönöm a felvilágosítást. Csak az a fura, hogy régebben nem a ténylegest mutatta, és itt : https://www.otpalapkezelo.hu/hu/befektetesi-alapok/tipusok/zartvegu/ai-infrastruktura sem ez van. De értem és köszi mégegyszer.
A zártvégű, tőzsdén kereskedett befektetési alapok esetén van elméleti eszközérték (csak lejáratig végig megtartva az alapot realizálható) és a tényleges tőzsdei piaci ár. Ha a portfóliódban a bank az alacsonyabb tőzsdei áron tartja nyilván az alapot, az egyrészt reálisabban mutatja, hogy mennyiért lehetne most eladni, másrészt a felszámolt kisebb állományi díj miatt is kedvezőbb az ügyfélnek. Kivételesen itt jól jár el az OTP. De abban egyetértünk, hogy felháborítóan rossz a singlemarket nagyon sok tekintetben. Nagyon érdemes átmenni másik szolgáltatóhoz, ha valaki tőzsdézni akar. Rengeteg pénzt és lehetőséget hagy ki, aki ezzel a rendszerrel szenved.
Nekem a tegnap eladott 1900 részvény még mindig szerepel az össz részvények között, a megbízásokban teljesültként szerepel, mobil app-ban könyvelés alatt... minösíthetetlen, amit itt művelnek. Ai infra minuszban single-ben,9863-on, holott 11419-en áll az otp alapkezelő honlapján. Otp-ben annyit mondtak, hogy már többen jelezték...
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni