Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Én 4 alkalommal írtam nekik, hasonló udvarias, de semmi választ küldtek. Év végéig adok nekik időt. PB ügyfél vagyok nagy részvény kitettséggel. Igy nem lehet kereskedni, képtelenség könyv és ajánlati mennyiségek nélkül berakni megbízást, ha igen az inkább rulett. Ez egy félkész, kereskedésre alkalmatlan valami. Van összehasonlítás, hogy hol van használható netbróker, normális szolgáltatás? Ha van osszátok meg légyszi.(persze én is nézem a hírdetményeket, de online demót nem látok.
Sokat érek vele, ha nem tudják normálisan mutatni a felületen a változásokat, a részvények és a kedvencek oldalon(ha egyáltalán megjelenik) is eltérő az adat, van amikor nem is frissül. Innentől kezdve miből gondolják, hogy elő fog valaki fizetni a nagyobb csomagra. Pár hónapja még az a tök egyszerű napi forgalmi adat rész sem frissült az adott részvény alatt. Én fizetek egy szolgáltatásért, jelenleg a legjobb esetben is akadozva megy. Ha panaszolok, akkor meg 30 napig várakoztatnak és egy sablonszöveggel esetleg 1-2 hónap ingyenes előfizetéssel kiszúrják majd a szememet. Tudom hogy megy ez.
Nem akarlak elszomorítani,de a Csányi Péter kaliberű manusokhoz 1000%,hogy nem jut el egyetlen "kisember" jelzése sem! Kizártnak tartom,hogy ilyenre szánna időt,max. egy titkárnője elolvassa ha szerencsénk van.
"Hamarosan a fejlesztésnek köszönhetően igényelheti a 10-es mélységű real-time adatokat.Ha előfizetését erre módosítja, természetesen csak az utóbbira vonatkozó havi díj fog felszámításra kerülni (4.000,- Ft)."
Szerintem ilyenért egy normális országban biztos lenne retorzió (elöször bankon belül majd a felügyeletnél is),de mint lentebb írtam már,ebben a koszfészekben én semmilyen éppeszű és azonnali lépésre nem számítok! Kevesek vagyunk mi sajnos egy ekkora céghez,le se vagyunk szarva kb.,ez a szomorú igazság!
Létezik!!! Én már 3 alkalommal léptem úgy be,hogy csak a belépés gombra kattintottam (a demo gomb melletti egyetlen lehetőség még) és már indúlt is a felület. Kb. ugyanennyiszer viszont SMS kódot küldött. És rendszeresen ki is léptet véletlenszerűen. Ma inkább már be se kapcsoltam a laptopot,nem is fájt ma még a fejem.
Dehogynem én már készülődök is. A horror és a pofántlanság között van félúton valahol amit el mernek kérni érte. Magára a készpénzre még nem mondtak költséget,de amennyiben bármibe be van fektetve,annak a transzferálása 0.5%. Minimum 9.000ft termékenként és maximum 90.000ft. Az én portfólióm jelen állása szerint ez 4-500 ezer ft!!! Amikor ide jöttem az otp-hez akkor ugyan ez a tőke volt és 60 ezer körülibe fájt a mozgatása 6 évvel ezelőtt. Ezt én már rablásnak nevezem!
Nincs más lehetőség. naponta rá kell világitani a program gyengeségeire, amelyek ellehetttlenitik a kereskedést. (Ha kell óránként.) Előbb vagy utóbb megunják és elkezdenek dolgozni a fejlesztési részlegen is. Mert a vevőszolgálatot nem irigylem.
Miután a mai vásárlásnál (vettem 100db EBOTPTL106-ot) is megjelent a képernyőn, hogy ez a vétel nem illik bele a profilomba (túlságosan kockázatos) ezért megpróbáltam frissiteni a MIFID-et. Nem kellett, mert - mint kiderült - a legkockázat keresőbb "agressziv" kategóriába vagyok sorolva 2028-ig. Rákérdeztem az ellentmondásra: " Tisztelt .........................! megtaláltam a MIFID megfelelési profilomat.Itt a leginkább agressziv és kockázatot kereső minősitést látok.(Ennél kockázatkeresőbb kategóriát nem látok) Miért jelenik meg akkor egy OTP certifikát vásárlásánál a single market programban a figyelmeztetés, hogy a kiválasztott termék nekem túlságosan kockázatos? (Legutóbb ma délután a 100db EBOTPTL106 certi vásárlásánál.) Üdvözlettel ........."
Örülök,hogy te ilyen nyugpdtan tudod tűrni amikor hülyére vesznek úgy,hogy ezért még fizetsz is és anyagi kárt is elszenvedsz,főleg úgy,hogy mindezt egy bank intézi neked.Én szerencsére nem ezzel a "majd lesz valahogy" habitussal születtem!Gyűlölöm azt aki bánt/kárt okoz nekem!Ez van,nem vagyunk egyformák! Ezt írták vissza amúgy pár perce: Köszönettel fogadtuk bankunkhoz intézett levelét. A tapasztalt problémát technikai hiba okozhatja az OTP Mobil - és Internetbank működésében.Kollégáink már dolgoznak a probléma megoldásán, mindent megtesznek, hogy mielőbb helyreállítsák a megfelelő működést, addig további szíves türelmét kérjük.Jelen bejelentését panaszként tudom Önnek rögzíteni, amennyiben válasz emailben jelzi részünkre. A rögzítéshez kérem, hogy adja meg a bankszámlaszámát vagy születési dátumát és édesanyja nevét. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk. Köszönettel:Varga Dániel
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni