Topiknyitó: Ender 2025. 08. 11. 11:13

OTP Singlemarket problémák, kérdések  

Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
orbitalis 2025. 11. 20. 13:28
Előzmény: #702  Donqatto
Komolyan írtam, hogy fel kell őket nyomni az MNB-nél.
Pepo 2025. 11. 20. 13:26
Én is írtam nekik a lenti címre (a chat-es kollégájuk javaslatára). Mert jó lenne, ha a kereskedési eredményeket meg lehetne nézni többek között...
Törölt felhasználó 2025. 11. 20. 13:23
Előzmény: #710  berlini
Esetleg valamelyik (gazdasági) hírpotálnak felhívni a figyelmét a problémára.  
Colombo
Colombo 2025. 11. 20. 13:19
Szerintem a problémát hamarosan érzékelni fogják, mert a jutalék csökkenés miatt a bevételük drasztikusan fog csökkenni, azt meg valakinek meg kell majd magyarázni.
Újból kérdezném, hogy valaki előfizetett-e az üzleti verzióra és működik-e nála, illetve normális  kereskedésre alkalmas-e?
Ha valaki válaszol és elmondja a tapasztalatait azt nagyon megköszönném.  
Toka 2025. 11. 20. 13:12
Ezt se értem...én csak reggel meg délben szoktam belépni...de mindig ugyanazon a gépen....aztán ezt irták emailben...
Ha a belépést nem Ön kezdeményezte, úgy digitális fiókja hozzáférését felfüggesztetheti. Később a hozzáférést bármelyik bankfiókunkban újra engedélyezheti.
Üdvözlettel,
OTP Bank
keeper 2025. 11. 20. 13:03

Akkor becsukjuk a szemünket és élvezzük a zuhanást. Szerencsére nekem nem volt olyan részvényem, amit mozgatni kellett volna, de hétfőn ha baj lett volna, akkor nem tudtam volna kereskedni, mert az egész felület be volt fagyva és csak a csillogás effekt ment, aztán bejött a szomorú fej vagy az sem.
Mondjuk, ha a google lerohad, már akkor nem lehetne bejeletkezni az OTP felületeire, nem értem, hogy miért kell ennyire a google-hez kötni a dolgokat, még a az otp direkt sem volt ennyire függő tőle. Értem én hogy monitorozzák a bejelentkezéskor a magatartást (robot stb.), meg DDoS védelem stb, na de van egy határ.
Toka 2025. 11. 20. 12:59
Előzmény: #713  Donqatto
Nem beszélve az idős emberekről, nemcsak a fiatalok kereskednek.Egyszeru konnyen átlathato felulet kell.
Donqatto
Donqatto 2025. 11. 20. 12:57
Én már kicsit indulatosabb vagyok ma...
Tisztelt Cím!
Elnézést az újabb zavarásért, de ha hirtelen nagy mennyiségű részvényt akarok eladni és nem látom a könyvet, se a darabszámot, ezzel a vakon kereskedéssel elő lehet idézni egy komolyabb negatív hatást adott részvényre, mivel nem látjuk van e vevő az eladni kívánt mennyiségre!! NONSZENSZ!!! De még az 1-es könyvben sem látni vevői mennyiségetÉn személy szerint tudok róla, hogy 5-ös könyvet JÚLIUS!!! óta kérték állítsák be!! És semmi!!Mit gondol aki ezt jóvá hagyta?? Hogy lehet vakon kereskedni?? Kérem fontolják meg a Direkt bróker visszaállítását, mert ez így egy hulladék
keeper 2025. 11. 20. 12:56
Előzmény: #704  berlini

Az adott részvényen belüli grafikon és a kedvencek oldalon lévő grafikonok szinte a legritkább esetben vannak szinkronban én azt tapasztaltam a 3 hónap alatt.
A megfigyelésem szerint a legbiztosabb ilyenkor, ha vagy kilpész és belépsz a felületre ( a böngészőt is zárd be) vagy a kedvencekhez mész ki és ott a listás, tehát grafikon nélküli opciót választod és akkor írja ki a normális aktuális árfolyamot. Ha hosszan használod a felületet és nem kattintgatsz aktívan, akkor előfordul, hogy vagy a kedvencek vagy a termékek esetén a grafikon és/vagy az árfolyam nem frissül, ez viszonylag ritka, de ettől függetlenül előfordul és nagyon kellemetlen.
mcbull 2025. 11. 20. 12:55
Előzmény: #709  Ender
Köszönöm szépen a segítséget,meg a fiam nevében is! Szép napot kívánok!
berlini
berlini 2025. 11. 20. 12:52
Előzmény: #707  Makim
én ma már 5 emailt küldtem nekik.
Mindenkinek legalább ennyi panaszt kellene küldeni.
Ender
Ender 2025. 11. 20. 12:49
Előzmény: #694  mcbull
Ok, annyit kell most tudni, hogy nekem pl a portfolió menüponton keresztül az értékpapírom mellett nem aktív az eladás gomb de ha a piactér menüpontban megkeresem az adott értékpapírt ott már el lehet indítani az eladást (vagy akár a vételt). Tehát szerintem ha sürgősen eladnád akkor el tudod valószínűleg, pláne ha jó a megbízás, mert a limit árakkal meg a certis árjegyző sávján kívüli limitárral mellé lehet trafálni ahogy olvasgatom itt. piacin szerintem senkinek nem volt gondja. A napizóknak van most nagy szívás szerintem, mert a rendszer nem támogatja a gyors döntéshozatalt és a gyors megbízásokat. Jobbulást a gyereknek. 
Makim 2025. 11. 20. 12:49
Előzmény: #706  Tibor010101
Én is felhívtam az ügyintézőt azt mondta hogy tudnak róla folyamatosan nyomon követik a fórumot nem tudom igaz vagy sem
Makim 2025. 11. 20. 12:47
Most próbálok eladni tl- certit de fogalmam sincs hogy az árjegyző mennyit vesz meg hány darabot vagy egyáltalán az árjegyző a vevő vagy nem így rendkívül nehéz sőt szinte lehetetlen kereskedni főleg certivel
Tibor010101 2025. 11. 20. 12:45
Előzmény: #668  Jude
Felhívtam őket és mondtam az ügyintézőnek,hogy van ez a fórum amiben konkrétan csak panaszok láthatók a singlével kapcsolatban.
Shaun 2025. 11. 20. 12:38
Előzmény: #703  kockaveto1
Ez is megoldâs, de ez hihetetlen amit megcsináltak most.
Egy vicc csak nem nevetünk
berlini
berlini 2025. 11. 20. 12:28
Előzmény: #697  joocukor
a nagy grafikonoson az 1 perces jelenik meg.
Ha visszamegyek a kisgrafikonosra, és frissitek, akkor ugyanazt az árfolyamot látom mint kb 20 mp-el korábban. De hogy ez a reál-e? nem tudom.
kockaveto1 2025. 11. 20. 12:23
miért éppen 2 hónap? nagyon gáz, hogy pillanatnyilag az egyetlen megoldást abban látom, hogy más szolgáltatónál előfizetem a könyvet, és aszerint kereskedem. a piacvezető bank felületén. kac-kac. öreg Csányi semmit nem tesz? 
Donqatto
Donqatto 2025. 11. 20. 12:19
Ha jön egy piaci összeomlás?? MI lesz?? Kinek adjuk el minket, azt se tudjuk mennyi vevő van, OTP-sek le fogják önteni a részvényeket adott esetben...KI TÉRÍTI MEG A KÁRT???? 2 HÓNAPIG VAKON VAGYUNK
kockaveto1 2025. 11. 20. 12:12
Előzmény: #648  berlini
már elnézést, de egysoros könyv sincs. mert nem látni a darabszámot!!

Topik gazda

Ender
Ender
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek