Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
igen, már nekem is megy... Nem tudom valaki észre vette e, de beragadt papíroknak is a régi értékét hozzá adja a portfoliohoz. Nekem volt sajnos OTT1 ami már évek óta nincs, de az a mai napig benne van a portfoliomba. Úgy jelöli, mintha lenne és eladható lenne teljes áron. a direktbroker eddig névértéken számolta ami 20ft/rv. nyílván az se volt valid...de ez? hirtelen lett még 2,5 millióm....:) vicces....
Igen. Ma délelőtt nekem sem írta ki, aztán elindult olyan 13-14 körül. Van amikor egy egész napra befagy. Ez ilyen, 3 hónapja ebben gyögyörködöm. Az azért érdekes, hogy másoknak meg megy, gondolom, ha nekünk megy, akkor majd nekik nem fog. :D
Sziasztok! Csak amiatt regeltem, mert látom, hogy mennyire elkeseredett, felháborodott minden OTP ügyfél a siglemarket miatt. Én kb. 3 hónapja használom a SM-et úgyh kb. már mindentis láttam szóval majd próbálok válaszolgatni a felmerült kérdésekre. Annyit szeretnék hozzáfűzni így első körben, hogy a hétfői nap egy katasztrófa volt, olyan szinten be volt ragadva a rendszer, hogy ilyet mióta használom nem láttam, nem frissültek a grafikonok ( se a kedvencek se a termékek), a kedvencek oldalon nem írta ki az árakat a felület (ha egyáltalán betöltött), se eladni, sem venni nem lehetett, mert percekig csak malmozott, aztán valami hiba történt címszó jött. kb. 3 hete adtam nekik egy leírást, hogy mi hiányzik, mit lehetne még a meglévőkön igazítani, kaptam sablon választ és reménykedtem, hogy megcsinálják az átállásra, mert ez így nem maradhat. De maradt. Szvsz a FIFO-n kívül nem hiszem, hogy lesz valami belátható időn belül, két okból se. Az egyik, hogy minden csatornán már hónapok óta könyörgök nekik, hogy tegyék bele, mert így a "hullámokat nem lehet meglovagolni" (ezzel amúgy ők is buknak) , a másik ami engen nagyon idegesített a 8 órás automatikus kiléptetés. Ha bejelentkeztem 8:30-kor beadni a megbízásokat a nyitásra, akkor 16:30-kor kiléptetett, pont az egyik legpörgősebb időszakban. Ezt sem csinálták meg, de ehhez nem is kell fejleszteni, csak átírni egy értéket 8-ról mondjuk 10-re, ez nem jött össze 3 hét alatt, szóval mindeki vonja le a konklúziót.
Hát azokat amit itt indítottam nekem is sikerülne visszavonni...DE! amit még a direktben azt nem is látom...csak emlékszem, hogy beadtam, itt meg jelenleg nem tudom eladást indítani (valszeg ezért)
Két különböző felületre írtam már,képernyőfotoztam a 3 különböző árfolyamadat egyszerre történő megjelenítését is,3x beszéltem telefonon amit rögzítettek és elküldtek panaszként. Egyelőre várok péntekig azt cselekszem. Ezt így én sem fogom eltűrni. Ennyi pénzért nem!
Nem a legnagyobb probléma, de én használtam a DirektBroker-ben. Talán valaki rájött, hogy lehet e a grafikonokat szerkeszteni a SingleMarketben? A Direktben lehetett látni/állítani a mozgóátlagot, az indikátorokat (RSI, MACD). Én a Single-ben nem látok ilyen lehetőséget.
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni