Nezze én megértem.Elengedtem...ma nem is beszéltem F-rol....tán reggel vmi válaszban..passz...amugy szerintem visszaerkezik majd.Azt se ertettem miert kaptuk ezt a nagy iromanyt tőle...átiras, átmásolt?...persze hogy beraktam a forumaiba...hisz azt O rakta be nekem mindenhova...barmit vettem màr beirogatott...de hagyjuk...megértem Önt, de az engem reszeges kecskenek nevezést elfogadom, max kinevetem...ha masokat takny...oz azt viszont nem szeretem, vilag eletemben megvédtem akik megérdemlik.
Ameddig felém tisztelettel vannak, addig én is tisztelettel leszek a másik felé. Azért volt pár bemásolt hsz.-e, amik nem voltak korrektek, átírt, átmásolt hozzászólások voltak 1-2 topikból. Az igaz, hogy itt a végén volt néhány kemény és sértő jelző az Ő részéről is, de én ezt elnézem a besokalása miatt. Mindegy én itt elengedem a témát, nem akarok offolni. Az én részemről annyi kérés lenne Önök felé, hogy Önök is engedjék el a témát, ne sértegessék és járjanak örömtáncot felette. Nem korrekt már. Szvsz. Egy ősforumozó, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező embert vesztettünk. Ennek ne örüljünk. Sok nyerőt mindenkinek!
Igaz. Nem jól fogalmaztam. Én arra gondoltam hogy az április 2-i közleményből nem csak az osztalékjavaslat fog megjelenni,hanem esetleg a vételről is valami infó. De örülök hogy monitoroz-tényleg
"Van egy olyan érzésem hogy a következő közlemény április 2-án lesz sajnos. Addig a sötétben tapogatózás lesz. Az osztalék javaslatból majd tudunk talán következtetéseket levonni a vásárlásról. Bármilyen hamarabbi közlemény nekem meglepetés lenne. " Tmike Ur kedves, ezert segitek neki:az osztekjavaslat Szitek esetében szabályozott.A 2025-os merlegben szereplo eredmeny terhere kell megtenni min 90%-ban-ezt elvárt osztaléknak nevezzuk.Ezt mindenképp meg kell tenni.A masik dolog, hogy megszavszzák e vagy nem, ha nem akkor nem, ha igen akkor milyen mertékben.De hangsulyozom a javaslat kotelezo, igy belole semmit nem tud meg.Udvozlettel Toka Úr.Ha egyebb kerdese lenne szivesen allok rendelkezésere.
Már ne haragudjon...multkor kicsit tobbet ittam s beirtam nekem mennyi van...nem nevezném par ezernek.Amugy én nem szektázok...engem kocsmáznak, nem hinném hogy tőlem a szekta szót hallotta volna.Koszonom irásat mert amúgy nyugodt es masokat tiszteletbentarto volt.
Nem is várható el, hogy bemondja. Majd 1852-nél bejelenti, hogy na most már ő itt kiszáll? Nyilván egy lépéssel elöttünk járna. Feltételezem, hogy most is így tett. És én sem várom meg hogy jelezze, Waterloo elmarad, ha a piaci hangulat romlik, igyekszem megelőzni a többieket. De azt látni kell, hogy akiknek 50-100 ezer darab van, azok nem tudnak kitárazni, nem kell szektazni őket és osztani az észt olyanoknak, akik párezer darabbal ki-be ugrálnak.
Hát ha van csárt, van papír...azt nem mondja soha hogy kiszállt....azt csak a csokkent kommunikaciójábol veszem észre a forumában.Hát igen....pénz nélkül nehéz kocsmába menni....
Látom nem tetszik érteni, senki munkaja nem lett vita tárgya-azért mert "növekedési potenciált"vetit előre.Az alapfelvetés nem ez.A kiinduló pont a kommunikáció.Olyan szavak használata, hogy pl takony, reszeges kecske stb....amúgy Ön is kicserélhette volna az "okádás" szót vmi másra írásában, mert a szépen megfogalmazott gondolatai furcsa kontextusba kerültek igy-akár Önnél is lefagyhat a monitor, bár ezt nem jelentem mert annyira nem érzem erősnek, föleg az emlegetett Urtól kapott levél után.Udvozlettel:Toka Úr
En szemelyszerint igazat adok Labancnak! Farkasfu valoban bekepzelt lett, es lenezett mindenkit aki nem az O szintjen van.De kerdem en, mit ert az O tudasa ha megsem latta elore, de mas egyszeru ember meg latta elore is kiszalt 800 folott? Nem szabad a masik velemenyet lenezni, csak mert mas, hanem tisztelettel meg kell hallgatni az erveit!
Szomorú nem észrevenni hogy ez a topik Farkasfu munkáját próbálja lerombolni , személyét hiteltele- níteni , csupán azért mert növekedési potenciált vetít előre a app.nyrt- ben! Ennek a fórumnak sem szakmailag sem pedig emberileg nincs létjogosultsága! Csupán azért nőtt a bejegyzések száma kérészéletű topikjukban mert néhányunkat az okádás kerülget! Próbálják meg kizárni témáikból személyét pár napig , csupán szakmai, elemzői munkát végezve! Meglátjuk mikor fagy le a minitor!
Itt valami akkor sem kerek . Ff megtehette volna , hogy elengedi a dolgot , ahogy most pl . én Tmike Úrral . Mindketten írtunk pár hszt azt jó napot . Mit érdekel engem már holnap . Illetve megjegyezném hogy azért kapott rendszeresen 6-7 mínuszt .Besokallt . Reméljük kipihenni magát s visszatér .
Az eluldozesrol meg annyit még, hogy aki egy ilyen irast...2 személynek is megfogalmaz az veleményem szerint tisztaban volt a kovetkezményekkel.En ilyen stilusban senkinek nem irnek.
Ön irasaval egyaltalan nem ertek 1et.Ha a koteslistakban manipulaciot sejt, jelentse es ki fogják vizsgalni.A forum szabályzata pedig vilagosan fogalmaz.Azert mert nem ertek 1et Önnel az csupan vélemenykulonbseg.Termeszetesen mint minden embert Önt is tisztelem.
Ha a farkas szakirodalommal is alá tudta volna támasztani (ahogy azt többször kértem tőle) a TA által meghatározott célárait ahelyett, hogy rendszeres személyeskedéssel nyolcszor felfüggesztette volna magát, lehetett volna értelmes diskurzust is kialakítani. De a lenéző stílusa és állandó alaptalan vádaskodása (pl. hogy Toka úr kapta volna az MNB büntit, amit mostmár Marika is terjeszt) egyszerűen nem teremtette meg a vita alapfeltételeit... majd a végén búcsúzóul még rám is uszította a szektát... A beültetésről annyit, hogy a tavalyi közgyülit követő napokban, amikor több mint 300ft-os volt az esés, többen írták hogy kifejezetten farkasfű chartjai miatt vettek appot, és most nagyon csalódtak... vissza lehet keresni, egy részük (pl. Dr. Kiss Eszter) el is hagyta a fórumot... erre reflektáltam tavaly májusban, mert előtte még a csőből is a waterloo folyt... Egyébként rajtam nem múlna a szakmai vita, ha a feltételek is adottak lennének hozzá... de ennek biztosítása nem rajtam múlik
On kedves ember....bár vannak pontok amik nem igazak..pl...hogy bizonyitotta...a mit?....hogy van hogy piacin veszek 5-10m ert?...hát ha mindenki csak alldogallna akkor nem lenne semmi...mindenkivel igen fair vagyok..ha eladok azt is jelzem..bar minek..volt hogy vegigkozvetitettem MBH ban pl....az Akko egy igen jo papir, nekem is megvan.Eljon az ideje.Azert ha On kapna egy ilyen nagy levelet amiben ily szavakkal illetik(alabb lathatja)..biztos nem orulne.Mindazonálltal köszönöm írasát mert szavaibol a jobbitas szandéka tukrozodik.A politikamentességgel még nem értek 1et.Hogy lesz e pol valtozás a fene se tudja...jol egymas mellett vannak, de az egyeni helyek dontenek.
Appeninn szekta (Pingvin Waterlooo2) Terv szerint!