Topiknyitó: Milan 2025. 04. 16. 12:35

S&P500 index  

Milyen szinten van az index technikailag?
Kinek mi a véleménye ?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
MrRaptorone kedd, 13:45
Előzmény: #72  MrRaptorone
amíg ezt le írtam be is zuhant egy komolyat :D
MrRaptorone kedd, 13:44
Előzmény: #71  dexter-atya
 Igazából egy 1,0-án vett heti call-t tartok csak úgy hiszem, hogy ha be is zuhan még felmehet az szépen is,pl mint múlt héten. 
dexter-atya
dexter-atya kedd, 13:36
Előzmény: #70  MrRaptorone
adat előtt húzd közelebb az árhoz a stoppot ( ma is lesz 16kor 2 fontosabb amcsi adat) ....nem tudható az adatokra a tréderek összessége mit fog reagálni rögtön , aztán 1 óra múlva és másnap
" Keynes nyomán, a tőzsde egy olyan szépségverseny, ahol nem azt kell kitalálnod, melyik a legszebb lány, hanem azt, hogy a zsűri kit gondol legszebbnek. Ezt a különbséget nagyon fontos megérteni. Ha valamilyen istenadta véletlen folytán te hajszálpontosan meg tudod jósolni, milyen tőzsdei következményei lehetnek egy hírnek, sajnos nem jutsz messzire ezzel az információval. Nem számít, hogy neked igazad van-e. Csak az számít, hogy a legnagyobb és a kisebb  piaci szereplők összessége mit gondol. Ha tévednek, attól még az történik, amit ők gondolnak.Nem kell újságok tucatjait olvasnunk, nem szükséges vérre menő vitákat folytatnunk különböző fórumokon. Egyetlen dologra kell figyelnünk, az ár alakulásra. Persze ez így sokkal egyszerűbben hangzik, mint a valóságban és  nem tudtunk megállapítani meg abszolút időtálló igazságokat. " 
MrRaptorone kedd, 13:26
Előzmény: #69  dexter-atya
Hogy érzed Dexter, érdemes tartani az S&P-t ? 
dexter-atya
dexter-atya kedd, 13:09
április 30-án akár ( ? ) komoly piacmozgató adat érkezik ( USA GDP  ill. Nonfarm ) valószínüleg a Sp500 visszateszteli a 200 napos EMA-t aztán onnan már kellene trampli valami "vidám vámos" intézkedése bejelentése a további emelkedéshez ....persze ha böffent valami gyagyásat a narancsfejű újra letérdelhet a kezdetekhez az ár
MrRaptorone kedd, 12:43
Előzmény: #67  Milan
Igen,talán most lesz rá lehetőség. 
Vagy úgy érzed ,hogy tovább zuhan? szeritnem pozitív elugrás lesz a bejelntés után.
Milan
Milan kedd, 07:00
s&p indexet felhuztak erre a szintre es stagnal nehez beszallot talalni
Counter hétfő, 07:34
Előzmény: #65  Milan
BÉT-en forgó részvényeim vannak, máshol nincs kitettségem. Elképzelhető hogy ez változni fog, de nem mostanában.
Milan
Milan hétfő, 07:04
Előzmény: #64  Counter
öt ev után megszuntettem 
epitgetem le pozicioim
kulfoldi instrumentokkal a magyar tözsdenis lehet fogadni igaz zürössebb certfikat formaban
Te melyik kulfoldi kulfoldi brokerceg appot használlod és megvagye vele elégedve ?
Gondolom teis több kulfoldi  app ot kiprobaltál
Counter vasárnap, 21:00
Előzmény: #61  Milan
Van App-od, ha kérdezhetem?
Milan
Milan vasárnap, 16:30
Előzmény: #62  Corleone8711
Technikailag ez a grafikon jol szemlelteti az S&P500
jelenlegi helyzetét a jelenlgi geopolitikai helyzet és a vamok koruli mizéria es recesszio nemtudom hogy eredmébyez e többlépcsoben hasonlo esést mint a 2022 idején bár akkor az S&P500at lefele korrekcios szakaszban érte a háboru kitörése es talan azért esett az index többlépcsöben kb 25%ot jelenleg a vámok stb negativ hatása kb 15%os korrekcios visszaesést eredményezett ami visszaesést elenzök nemolyanreg tartos visszaesesnek itélt meg de rögtön szinte egynapos kb 12%os visszapattanás történt a pénteki 04.04 es hetfoi 04.07 zuhanás után
04.09 csutortokre virradora ez szerintem sokakatváratlanul ért!!?? 
Milan
Milan péntek, 19:53
Előzmény: #60  dexter-atya
Igazad lett az s&p 500 index felrántva és fenn tartva a szinten es mindig feljebb araszol 
Arra gondoltam hogy lejjebb korigál aztán indul el felfelé,nemtudom mi állhat a háttérben talán a pozitiv hirekre varakozás tartja fenn??
Appeninn közgyulessi eseményekkel voltam elfoglalva nemtudtam figyelni az s&p 500 at de nemis mozgott lefele csak napin belul kb 1%ot es nem mertem visszavenni közbe már megint elindult 5500fole
Appeninnnel amit a napokba muveltek es mai kozgyullésen az undirito!!!!!!!
dexter-atya
dexter-atya csütörtök, 12:36
Előzmény: #59  Milan
Nem tudni , hogy Tramp "csak " jó beszállót   akart a haveroknak ( és magának lásd Tramp coin) összekötve a remélt államháztartási hiány,  kiadás csökkentésével vagy csak natur hülye....Ha nem az ,  jön pár jó hír ( és konkrétum !!!) a vámokról és " felrobbanhatnak"  az amcsi piacok + desszernek az európai szutymákok zöme is.Valami lesz....:) Türelem és/vagy rövid trédek mindenek felett kezelve a kockázatot kell a mottónak lennie , persze erre alkalmas instrumentumokkal. 
https://www.youtube.com/watch?v=_XLJvx3T_1c&list=RDZT71G-7jJuk&index=16
Milan
Milan csütörtök, 09:50
Nemtudom hogy a mapokban usa ban a nyero hetes reszvenyeredmenyek melyik iranyba rangatjak az
s&p500 indexet?
Ez van most napirenden a vallalati eredmenyek es az isztalek varakozasok
dexter-atya
dexter-atya szerda, 18:19
Előzmény: #57  dexter-atya
dexter-atya
dexter-atya szerda, 18:17
Előzmény: #56  Milan
certivel lekövethetetlen ...kár vele erőlködni , mert arankánál is kiszámíthatatlanabb főleg napon belül vagy pár napra ...egy régi havi emelkedés 50-61 fiboja között lambadázik 
#40: "Nem akarok 2m magas akadályokat átugrani. Inkább 30 centis akadályokat keresek, melyeken könnyedén átléphetek."
#54: "Ha vannak olyan részei a játéknak melyeket nem ismerünk, akkor abban a játékban nem veszünk részt.". W. B.
https://keptarhely.eu/view.php?file=20250423v02ztldga.png
Milan
Milan szerda, 17:37
Előzmény: #52  dexter-atya
Ezüsttelis amit muvelnek ez teljesen kiszámithatatlan
Milan
Milan szerda, 15:47
Tagult a árrés sped mi ez a nagy volitalitas?
Milan
Milan szerda, 12:16
s&p500 nemtudom meddig megy vettem tl ot de szerintem gyotsan eladtam..mert arra számutva hogy bezuhan
Milan
Milan szerda, 12:14
Előzmény: #52  dexter-atya
Elkuldtem a számlazárási kérelmem röviden ahogy irtad es visszairta brokercég hogy tudomásulvették a számlazárási kerelmem arrol nem irtak hogy az inaktivitási dijjat kikuldik e és hogy mennyit?
Már tobb éve nem csináltam ugyletet amiota megszuntették a magyar nyelvü személyes ügyintézömmel a kapcsolatom
Azttan az igazolványom lejárt egy éve akkor irták hogy akkor aktiválják a szolgáltatást ha az uj igazolványt mailbe elkuldom nekik
dexter-atya
dexter-atya szerda, 09:59
persze fundás alapon sürüsödnek a bajlós árnyak...:) 
" Újabb recessziós jel érkezett:A réz/arany arány az elmúlt 40 év legalacsonyabb szintjére esett vissza. Ez az arány felére csökkent az elmúlt 3 évben.A csökkenés az elmúlt hónapban felgyorsult, mivel az arany ára +9%-kal emelkedett, míg a réz ára -8%-kal zuhant.A gyorsan csökkenő réz/arany arány történelmileg a globális gazdasági aktivitás gyengülését jelzi.A mutató korábbi jelentős visszaesését 2020-ban és 2008-ban tapasztalhattuk. "
https://keptarhely.eu/view.php?file=20250423v01zzklux.jpeg
dexter-atya
dexter-atya szerda, 09:54
Előzmény: #50  Milan
a tőzsdét 2 dolog mozgatja mindenek felett a félelem és a kapzsiság .....van itt 2 lopott hőtérkép hétfőről
https://kephost.net/p/MTkwNzA2MQ.png
és keddről ....és közben mi történt tkp semmi  ( az amerikai pénzügy miniszter, Bessent arra számít, hogy Kínával enyhül a feszültség ) 
https://kephost.net/p/MTkwNzA2Ng.png
Milan
Milan szerda, 08:52
Előzmény: #35  dexter-atya
Nemtudom meddig megy ez a felpatranás dehat annyi történt hogy Tramp pénteki nyilatkozatával ellentétbe most nem tamadja a Fedet a kamarcsokkentésért?
Milan
Milan 2025. 04. 22. 17:12
Arany korán elerte a celarat 3500 
erre mit mondjak kiutotta a ts eket
Milan
Milan 2025. 04. 21. 19:35
Ismet bezuhant az index ez a husvéti ajándek ?
Milan
Milan 2025. 04. 19. 16:16
Kellemes Ünnepeket kivánok a forumnak
és köszönöm az akiv hozzászolásokat és tanácsokat
Milan
Milan 2025. 04. 19. 13:40
Előzmény: #40  dexter-atya
Amugy igazad van jobban jártam volna ha kihagyom a Naga céget de most a megszuntetés is problemat okoz ezért irtam
Milan
Milan 2025. 04. 19. 13:37
Előzmény: #43  dexter-atya
Neked probáltam atkuldeni amit irtam ..
Milan
Milan 2025. 04. 19. 13:35
Előzmény: #42  Milan
Jo ezt tudni amit irtál mert szerintes fontos sokmindenki számára ha nemis irogatnak errol a neten
Igazad van nem egy cégrol beszélunk de ho ezt tudni amitleirtal 
Naga tredernél ragadtam bent amirol kuldtélis egykis osszefoglalot amit a neten találtál
Mint irtam elotte a lenyeg a ceg részvénye a földbeállt és a magyar nyelven kommunikálo tanácsadot kb három éve eltávolitották es szemésesen nem tudok kommunikálni veluk
akit uj személyes kapcsolattaronak az appba hozzám rendeltek hiába irok neki nem jelez vissza
Közbe lejártak a igazolványaim amivelna számlat nyitottam es aztirták ujjitsam meg es utaljak a számlára pénzt de én megszuntetni akarom a Naga számlam amivel probálkoztam kb több mint egy éve irtamis nekik igaz hosszabb magyar nyelvu kérelmet az appba is probálkoztam lezárni a számlám és amikor ezt megtettem az appba azt jelezték hogy tudomásul vették és fel fogják velem venni a kaocsolatot
De az zavar hogy már tobb mint egybév eltelt és meg mindig kuldik havonta a 0-as egyenleg értesitöm és lényegében ugy érzem v.milyen oknál fogva nem tudtam megszüntetni a számlámat
Nem tudom mit csináljak mert az idokozbe bevezetett inaktivitási dij zavar de a havi egyenlegertesiton nem látok feltuntetve ilyen dijjat?
Amugy évekig ingyenes volt a szamlavezetés dehat ezekszeriknt ottis bevezethetik a stamlavezetési dijnat?
Estleg van e valami ötleted mit tudnék tenni ennel a.Naga tredernel ebben a helyzetben a számlamegszüntetés érdekében?
dexter-atya
dexter-atya 2025. 04. 19. 09:59
Előzmény: #42  Milan
mintha nem egy cégről beszélnénk , én a brexitig az angol szekciónál voltam aztán onnan a magyar lacímkártyásokat átrakták az "európai" részlegehez.....A kiutalás havi egyszer ingyenes volt (és jelenleg is az) melynek összeges értelemszerűen a számlaegyenlegedig terjedhet.... 
Sokan csalódnak, hogy nincs egy „Delete Account” gomb, főleg ha csak teszteltek vagy nem jött be nekik a platform...Ez az EU-s szabályozás miatt is van: a brókereknek dokumentálni kell a számlatörténetet bizonyos ideig..
1. Minden egyenleged legyen nulla. Mielőtt törölni lehet egy számlát, nem lehet rajta pénz.
2. Keresd meg az Ügyfélszolgálatot (supportot)A számlazárást írásban kell kérni. Ezt kétféleképpen teheted meg: E-mailen keresztül:Írj egy rövid, tömör emailt az alábbi címre:  support@admiralmarkets.com
Téma: Számlazárás kérése Mintaszöveg:
Tisztelt Admirals Ügyfélszolgálat!Kérem, hogy zárják be a nálam vezetett élő/demó számlát (számlaszám: XXXXXX).A számlán nincs fennmaradó egyenleg, és nem kívánok a jövőben kereskedni az Admirals platformján. Ha írsz nekik, 1-2 munkanapon belül elintézik....
Milan
Milan 2025. 04. 18. 19:19
Előzmény: #40  dexter-atya
Nekem az nem tetszik benne mármint a szolgáltatásukba hogy amikor nyitottam számlát náluk kb 5 éve akkor személyes magyar nyelvü tanácsadom volt akivel napi szinten tudtam kommunikálni és kiprobáltam pár terméküket de nyereséget nem tudtam elérni de nemis vesztettem a viszonylag jol müködö stopp limiteknek köszönhetöen
Széleskörüen probáktam tájékozodni a befektetési lehetőségeimröl de nagyobb pénzt nem mertem beutalni mert zavart hogy 250&al lehet minimum beszálni de ha nagyobb pénzt forgatnék náluk akkor a pénz kivételsem egyszerü mert max 250$omként lehet kivenni tölül a pénzt és annakis dijja van
Amikor érdeklödtem azt mondta hogy az ugyleteknél nem számitanak fel jutalékot és ahogy irtad ugy keresnek az ügyleteken amikor érdeklödtem ha ritkán csinálok tranzakciot akkor számitanak e fel inakivitási dijjat akkor azt mondta hogy nem számitanak fel inakivitási dijjat
Nekem az még a problémám veluk hogy kb 2 év után megszünt a magyar nyelvü tanácsadom és robotizálták a kapcsolatfelvételi lehetöségem és nem tudok kommonikálni velük magyarul mert csak angol nyelven van elérhetöségi kapcsolatom kb 3 éve és azóta nem csináltam tranzakciot náluk és mire megkérdeztem volna a magyar nyelvü tanácsadőmtol hogyan tudom megszüntetni a számlámat addigra már nem volt elérhetö 
Lehet hogy amikor nyitottam a számlám náluk öt éve akkor még nem volt inaktivitási dij de közbe akkor ezek szerint ahogy irod bevezettek 10€havi
Többször irtam nekik magyarul üzenetet az appba és mailen hogy meg akarom szüntetni a számlámat náluk mert a magyar nyelvü tanácsadom nem elérhetö ill.talán leépitették ill.kirugták de eggyetlen üzenetemre sem irtak vissza az appban és mailen sem hogy hogyan tudom megszüntetni náluk a számlámat!
Ez gyanus és attol tartottam már kb 3 éve higy bevezethetik közbe az inaktivitási dijjat??
Figyelem a mailem azótais havonta rendszeres egyenlegértesitöt küldenek de mivel kb 3 éve kivettem azt a pénzt amit betettem a számlámra az elején ezért a havi egyenlegértesitön 0-as egyenleget látok
Figyelrem azért hogy az inaktivitási dij esetleges idöközbeni bevezetése miatt látok e minuszos egyenleget de nem csak 0-as egyenleget látok havonta
Azért zavar a dolog már próbálkoztam letörölni az appot de ugy értelmeztem hogy azt javasolja akkor töröljem ha az összes ügyletem lezártam ill. nincs nyitva poziciom ezt már kb több mint 1éve megis tettem és csekély angol tudásommal úgy értelmeztem hogy azt irta "az alkalmazás ill app megszüntetése esetén a megbizottjuk elszámolja a számlám és értesiteni fog valamilyen elérhetőségen??Számlanyitáskor a telefonszámom ill.a mailcimem adtam meg nekik de nem találtam sehol hogy probáltak volna elérni??
Továbis a havi 0-as egyenlegértesitöt küldik
Nekem az a problémám es zavar a dolog hogy esetleg probálnak befizetésre birni az idöközbe bevezetett inaktivitási dij miatt és már nem tzdom higyan szüntessem meg náluk a számlámat??
A ceg tözsdei értéke öt éve amikor számlát nyitottam 6-7€ eréketis meghaladta de az utobbi évekbe szinte a részvényük értéke 0.5€értéket sem éri el!
Talán csödeljárás alá jerülhetett a cég és már nem tudom mire gondoljak??
Esetleg ha tudnál tanácsit adni hogy mar mit csináljak mert zavar a dolog hogy inaktivitási dij miatt végrehajtonak adhatják e at a kovetelésuket??
dexter-atya
dexter-atya 2025. 04. 18. 10:08
Előzmény: #39  Milan
itt egy cikk ami segítvet más alternatívát választani esetleg ha úgy gondolod ...ill a youtubon is találhatsz cuccokat beírva a keresőbe , hogy Brókercég kiválasztásának szempontja .....
https://elemzeskozpont.hu/brokercegek-melyik-brokert-erdemes-valasztani?fbclid=IwY2xjawJu5wFleHRuA2FlbQIxMAABHu0Ymad75BIYFi0okAXA8Xb56OG_JWZpkvJd1Zgp1NKPCszyKAAtAfY6zTv4_aem_LuU_B6lmgyrzFMEszLVoRQ

Topik gazda

Milan
Milan
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek