Te is unod már az állandó longot?
Esnie kéne már? Vagy esik is? Megjátszanád? Vagy megjátszod?
Itt a helyed, shortosok egyesüljetek...
ha már úgy is utálnak a longerek.. :)
Lehet index, részvény, árupiac.. vagy ami jól esik.. lényeg a lefeke várók klubja.
Ki miben lát fantáziát?
Wizz -2.5% ma. Usdhuf lement 336ig.. most megállj lesz, hármas alj, én ma vettem 337en.. Na mindegy, én most megint lépek. Csak írram nem kell bezárni a topikot. És még csak most jön pár nap múlva a pofára esés a 2őrült találkozójából Kitartást! HS!
Jajj. Irtó nagy félreértések vannak. Teljesen más hullámhosszon vagyok mint a fórum.. ezert már inkább nem is irok. Magyarázkodni, meggyőzni pedig pláne nem fogok. Kb semmi értelme itt semminek. Időpocsékolásnak tökéletes.
Én tudom mi mennyi volt mikor, hoszen chartot is tettem be, hogy 1honapja 5éves aljon volt ötöd áron. Ma is mínuszban a tegnapi napra, annyit mondtam. Mert hogy nincs mit shortolni, be lehet zárni a topikot. Aki akar, tud
Amúgy például téged sem kért senki, hogy olvasd a short topikot. Minek, ha nem érdekel, meg frusztrál? Összes másik topik csak irány a végtelenbe szól, ki lehet élnie ott magukunak a vevőknek. Lúzereket meg tojd le itt
Mindenki maga dönt. Senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez. Itt akkor nyitottam topikot pont, mikor egy 20%os piaci esés jött, bejött, azóta nem írok. Nem tudom mit nem lehet érteni. Majd jön a következő esés. 2003óta longolsz, már millliárdosok klubjában ülsz. Lassan a panel is ott tart, ügyes vagy.
Abban mi a logika, hogy valaki évek óta csak!!! és csak esést rajzol? Mindig vannak esések, de új csucsok is születnek. Mondjuk ha valaki full állampapírban ül évek óta, annak egyszerű a dolga, semmit se kockáztat. De a hozam olyan is. Szemben velünk, akik 2023 óta longban vagyunk, csendben. Nem kiabálunk naponta hogy esés! Ez elemzés?
Mindig bölcs, megfontolt, tapasztalt kolléga véleménye ez. Egyet értek. Jön a kamu Őrült vezetők találkozója. Minek azt nem tudom, ATHkra elég megint a kamu. Szokásos. Nagy pofára esés lesz ebből. Addig fedezékben maradunk, és biztos hozamban utazunk Állami garanciával. HS!
Miért zárnád be!Nem bánt senkit,a vélemény szabad és mindig van aki a meglátásait szivesen osztja meg a közösséggel.Hogy ki mit hasznosít belőle,na ez nem mindegy annak aki csak kekeckedik,de nem érti az idők szavát! HS!!!!
*Shortosok klubja*
Esnie kéne már? Vagy esik is? Megjátszanád? Vagy megjátszod?
Itt a helyed, shortosok egyesüljetek...
ha már úgy is utálnak a longerek.. :)
Lehet index, részvény, árupiac.. vagy ami jól esik.. lényeg a lefeke várók klubja.
Ki miben lát fantáziát?